Referenties

Evenement IWC Schaffhausen

Na eerdere goede samenwerking met BIS hebben wij besloten BIS Event Rental voor ons evenement op vliegveld Eelde te vragen. Vanaf het begin dachten zij mee en tijdens het evenement is alles soepel verlopen. De specialisten van BIS zijn heel flexibel, als het even anders moet, wordt er snel geschakeld. – IWC Schaffhausen

De exclusieve horlogefabrikant IWC Schaffhausen heeft zijn reputatie te danken aan een passie voor innovatie. Sinds 1868 creëert IWC technische meesterwerken door een combinatie van perfectionistische engineering en exclusief design. IWC Schaffhausen stelt zichzelf ten doel om voor haar klanten hoogwaardige en bijzondere merkervaringen neer te zetten.

Op het vliegveld Eelde faciliteerde BIS Event Rental een reeks van 12 evenementavonden, waar IWC de vernieuwde lijn Pilot’s Watches lanceerde. Per avond werd een juwelier met zijn 25 VIP-klanten vanuit een van de nationale vliegvelden ingevlogen en in een heuse Top Gun-stijl ontvangen. De bezoekers keken hun ogen uit. Vooral de Spitfire uit 1943, die speciaal voor deze gelegenheid uit Engeland was overgevlogen, en het L39 straalvliegtuig trokken veel aandacht.

In de hangar was een high-end projectieopstelling met krachtige projector en groot projectiescherm geïntegreerd in het decor, ter ondersteuning van de presentatie, waarbij de getoonde filmpjes en presentaties van de prachtige nieuwe horloges, een spectaculaire indruk maakten. Mede dankzij de D&B line array was het geluid bij de filmpjes en tijdens het diner van optimale kwaliteit. Uiteraard ook bij de muzikale ondersteuning van componist/pianist Michiel Borstlap tijdens het diner.

BIS Event Rental had tevens speciale verlichting geadviseerd en geïmplementeerd, om de donkere ruimte zo goed en sfeervol mogelijk te verlichten. Er was voor de gasten een heuse landingsbaan gecreëerd en de vliegtuigen waren mooi uitgelicht. De strakke statafels en schitterende zaaldecoratie gaven de hangar de perfecte uitstraling voor dit luxe evenement.

IWC heeft samen met BIS Event Rental een zeer geslaagd evenement neergezet.
Bekijk hier het videoverslag.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte