Referenties

Zadkine

volledig ingericht auditorium

“De toegevoegde waarde van BIS zit voor ons in het feit dat BIS alles kan leveren wat in de zaal nodig was, ons goed kon adviseren over de juiste oplossingen en de kennis heeft om alles feilloos te installeren. Daarom hebben wij voor BIS gekozen. De gerealiseerde oplossing overtreft onze verwachtingen en de samenwerking met BIS is erg prettig verlopen.” - Zadkine

Zadkine is een regionaal opleidingencentrum voor Middelbaar Beroepsonderwijs in Rotterdam en omgeving. Zadkine streeft naar effectiever onderwijs en een blijvende relatie met de studenten in het kader van Een leven lang leren.

Zadkine wilde graag een veelzijdige ruimte laten inrichten, die én als collegezaal én als theater dienst kan doen. Juist vanwege het multifunctionele karakter van de ruimte en de te integreren oplossingen, ging Zadkine op zoek naar een partner, die beschikt over de juiste kennis van de verschillende disciplines, die in de ruimte hun plaats moesten krijgen: de apparatuur, zoals projectie, audio, centrale bediening, discussiesysteem en regieruimte, maar ook het theaterdoek, de collegebanken, verlichting en meubilair met geïntegreerde apparatuur. Een partner, die ze vonden in BIS die Zadkine professioneel kon adviseren.

Een high-end Christie projector zorgt voor heldere en haarscherpe beelden op ieder moment van de dag, dankzij de krachtige lichtopbrengst en hoge resolutie. Deze hoogwaardige eigenschappen in combinatie met slimme features én het uitgebreide scala aan aansluitmogelijkheden en lenzen maken de Christie projector dé ideale oplossing voor dit veelzijdige auditorium. Een Bose audio-installatie zorgt voor perfecte weergave van spraak, videogeluid, etc.. Via het bedieningspaneel kan alle apparatuur in de ruimte centraal en met één druk op de knop bediend worden.

BIS heeft een ruimte gerealiseerd die “achter de schermen” zeer complex is, maar voor gebruikers eenvoudig te bedienen is, zodat meerdere personen probleemloos van de ruimte gebruik kunnen maken. Er zijn verschillende ‘programma’s voorgeprogrammeerd (presets), waardoor de gebruiker alleen zijn ‘type’ presentatie hoeft te selecteren en alle apparatuur met één druk op de knop perfect afgesteld en direct gebruiksklaar is.

Kortom: In opdracht van Zadkine heeft BIS heeft een veelzijdig en zeer gebruiksvriendelijk auditorium mogen realiseren, die studenten en medewerkers met veel plezier gebruiken en waarvan zij dagelijks de voordelen ervaren. Precies wat Zadkine met de ruimte voor ogen heeft.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte