Referenties

Aurelium Clubhouse

Videowall, raadzaal

Aurelium focust op ICT-infrastructuur en een beter gebruik ervan. En ze doen dit bewust voor KMO's. Bij Aurelium zijn ze zich ervan bewust dat KMO's een hoge kwaliteit verwachten, maar vaak een andere aanpak, een grotere flexibiliteit en aangepaste oplossingen vereisen. Als externe ICT-afdeling voor KMO’s willen ze dan ook niet enkel hard- en software leveren, maar delen ze ook kennis en ervaring, alsook hun beschikbaarheid en state-of-the-art werkplekken.

Videowall, raadzaal

In het kader van het Nieuwe Werken, stelt Aurelium haar nieuwe kantoorgebouw, het ClubHouse, ter beschikking van niet-medewerkers. Dit gebouw biedt high-tech flexplekken, aanloopbureaus, focusruimtes, vergaderzalen, trainingslokalen en presentatieruimtes. Bedrijven kunnen hun medewerkers laten werken in het ClubHouse en zo een aanzienlijke kostenbesparing realiseren en een flinke stap zetten richting medewerkerstevredenheid en retentie. De medewerkers zelf die gebruik maken van het ClubHouse sparen heel wat nutteloze file- en verplaatsingstijd en bouwen aan een betere evenwicht tussen werk en privé. De super-uitgeruste polyvalente zalen voor groepen van 4 tot 100 personen en de zeer ruime parking maken het ClubHouse ook bijzonder geschikt voor alle soorten vergaderingen, opleidingen en zakelijke events.

Videowall, raadzaal

Voor de audiovisuele inrichting van het Clubhouse werd gekozen voor BIS omwille van de ervaring met totaaloplossingen. In dit project zitten dan ook state-of-the-art oplossingen, volledig gericht op het nieuwe werken. De BIS adviseur heeft Aurelium bijgestaan met continu advies en begeleiding door het hele project. Tijdens werfmeetings was de interne kennis en ervaring van BIS een belangrijk sleutelstuk. Bovendien kon de klant in de showroom al meteen ervaren hoe het gebruik van de voorgestelde apparatuur ‘in real life’ zou aanvoelen. (SMARTboards, VideoConference, Digital Signage, Projectoren etc.)

Videowall, raadzaal

De communicatie naar het interne Aurelium personeel (maar ook naar klanten toe), gebeurt via ons eigen Digital Signage platform. De mogelijkheid bestaat om elk scherm afzonderlijk te sturen, en men kan dus makkelijk in de keuken andere content weergeven dan bijvoorbeeld aan de receptie. Voor deze content werd tevens beroep gedaan op grafische specialisten van BIS. Aurelium heeft recent een geheel nieuwe website ontwikkeld en de content van deze schermen ligt dan ook volledig in lijn met deze nieuwe frisse huisstijl.

In diverse vergaderzalen heeft BIS high-end Hitachi projectoren CPWUX 8450’s geïntegreerd, deze 5000 ANSI lumen projectoren kunnen WUXGA resoluties aan. Twee zalen zijn voorzien van SMARTboards, Aurelium is een sterke voorstander van deze digitale borden. Ze gingen dan ook meteen aan de slag na een korte opleiding!

Het videoconference gedeelte wordt ondersteund door een Polycom installatie. De CX5000 HD is een bijzonder geavanceerde videoconferentie telefoon met panoramische HD camera. De CX5000 biedt met USB aansluiting, intuïtieve bediening middels een touch screen, een bijzonder prettige gebruikservaring. Een unieke eigenschap aan het toestel is de 360 graden beeld pickup zodat iedere deelnemer in vooraanzicht wordt gefilmd.

Videowall, raadzaal

Ook in Het Clubhouse van Aurelium heeft BIS bewezen een betrouwbare partner te zijn voor tal van uiteenlopende audiovisuele oplossingen en ruimte-inrichting. Via deze weg willen we graag Aurelium bedanken voor de aangename samenwerking, wij zijn er van overtuigd dat het Clubhouse een zeer mooie toekomst voor de boeg heeft!

Bekijk hieronder de sfeervolle bedrijfsvoorstelling van Aurelium.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte