Referenties

Fondel

Videoconferenceroom

Fondel, met hoofdkantoor in Rotterdam, is een wereldwijd actieve en toonaangevende distributeur van metalen, aluminium, chemische producten en hoogwaardige legeringen, die worden toegepast in tal van sectoren en industrieën. Fondels missie daarbij is om stakeholders, klanten, leveranciers, werknemers en lokale en nationale overheden te bedienen op een sociale, ecologische en ethische verantwoordelijke manier.

In het kader van zijn missie om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen wilde Fondel het reizen naar en verblijven op vergaderlocaties verminderen. Daarom werd gezocht naar een professionele partner om hiervoor een passende oplossing te realiseren. Een partner die zij vonden in BIS.

Om aan de wensen en eisen van Fondel te voldoen heeft BIS een hoogwaardige videoconference room ontworpen en gerealiseerd. Daarbij is niet alleen aandacht besteed aan de juiste hardware (camera, beeldschermen, etc.), maar ook aan tal van andere aspecten, die van invloed zijn op de vergaderbeleving, efficiency en besluitvorming. De BIS interieurarchitecten hebben de ruimte van top tot teen ontworpen en daarbij nagedacht over de perfecte combinatie van ruimte, apparatuur, licht en meubilair.

Centraal in de ruimte staat de speciale videoconferencetafel. Deze tafel heeft de ideale vorm voor videoconferences en bevat slim geïntegreerde aansluitpunten om eenvoudig de laptops of andere inputbronnen van de vergaderdeelnemers op de beelddragers aan te sluiten. Dankzij deze aansluitpunten is het weergeven van presentaties, documenten, filmpjes, etc. op het grote scherm – en via videoconference – voor iedereen bijzonder eenvoudig; ook zonder enige kennis van hardware. De prachtige verlichtingsarmatuur boven de vergadertafel – die ook nog eens dezelfde vorm heeft als de tafel - zorgt voor het juiste licht voor de perfecte videovergadering.

Op zowel de vergaderstoelen als de achterwand is een LED verlicht logo met de locatienaam aangebracht. Doordat dit goed zichtbaar is voor de ontvangende partij heeft deze direct door met welk bedrijf of locatie de videoconferentie sessie is opgezet.

De twee 55” LCD displays (elk 140 cm) – samen met enkele krachtige speakers voor een heldere en goed verstaanbare geluidsweergave – stijlvol geïntegreerd in een BIS VisionWall. In de VisionWall is ook alle randapparatuur en de bekabeling professioneel uit het zicht weggewerkt. De HD camera zorgt voor haarscherpe opnames, die dankzij de kwaliteit van de beeldschermen en de krachtige infrastructuur voor alle deelnemende partijen levensecht en lipsynchroon te zien zijn. Via een touch control panel op de tafel wordt alle apparatuur in de ruimte in een handomdraai bediend.

Om zorgeloos te kunnen videovergaderen is de gehele infrastructuur ook door BIS geleverd en binnen Fondel geïmplementeerd. Dit omvat de Cisco multipoint control unit, Video Communication Server, koppeling met Microsoft OCS, CISCO management suite, etc.

Last but not least is de vergaderruimte voorzien van een Evoko Room Manager. Hiermee kan via de browser op een vaste pc, mobiele apparaten of op het touch paneel zelf de ruimte gereserveerd of geannuleerd worden en is te allen tijde te zien wanneer een vergadering plaatsvindt. Tevens zijn er handige rapportagefuncties beschikbaar voor inzicht in gebruik, bezettingsgraad en eventuele storingen.

Kortom: Fondel is een zeer complete ruimte met fantastische mogelijkheden voor efficiënte (video)vergaderingen rijker. BIS ervaart het als een voorrecht dat wij ook voor Fondel een hoogwaardige videoconferenceruimte hebben mogen realiseren.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws