Referenties

Compass Group

BIS vergaderruimte

Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt de focus op het leveren van kwalitatief maatwerk. Bijna 2000 werknemers geven dagelijks het beste van zichzelf en maken het verschil. De dynamiek en inzet van deze mensen vormen de drijfkracht van deze onderneming. De restaurantbezoekers kunnen dit elke dag opnieuw proeven en ervaren. Compass Group gelooft in de combinatie van topkwaliteit en de emotie van een mooi bord.

BIS mocht recent een vergaderzaal voor 8-10 personen op zich nemen. De klant vindt het zeer belangrijk dat er snel én draadloos vergaderd kan worden. Vandaar dat BIS hier het Clickshare systeem heeft geïntegreerd. Men kan nu op een comfortabele wijze 4 computerbronnen (al dan niet aangevuld met Tablets & Smartphones) simultaan weergeven op de Samsung 65”. Door middel van een eenvoudige druk op de knop of app eist u het beeld op tijdens de meeting. Uiteraard wordt het audiosignaal ook via deze draadloze communicatie overgebracht op de baseunit en vervolgens naar de speakers gerout.

BIS heeft de audiovisuele componenten netjes ondergebracht in een mooie VisionWall. Dit houdt tevens in dat er toch ook klassieke connectiepunten aan de zijkant voorzien zijn, alsook een Extron MLC sturingspaneel. Bovenaan bevinden zich speakers die keurig weggewerkt zijn dankzij een witte hoes. Onderaan heeft BIS dressoirkastjes ingebouwd, hierin zit een versterker en Clickshare unit ingebouwd. Daarnaast is er links voldoende opbergruimte voorzien.

Via deze weg wil BIS de Compass Group graag bedanken voor de vlotte samenwerking. Wij kijken alvast uit naar toekomstige projecten in samenwerking met de Compass Group.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte