Referenties

Febelfin videoconference room

Videoconference

Febelfin is de Belgische federatie van de financiële sector. Ze vertegenwoordigt 272 leden en verzoent hun belangen met die van beleidsmakers, toezichthouders, beroepsfederaties en belangenverenigingen op nationaal en Europees niveau. Febelfin verdedigt de belangen van ál haar leden: grootbanken, niet-grootbanken, nichespelers, niet-bancaire financiële instellingen en organisaties, financiële-infrastructuuraanbieders, etc.. Ze is de spreekbuis van de hele financiële sector (met uitzondering van de verzekeringsmaatschappijen).

De trouwe relatie tussen Febelfin en BIS is er één van lange duur. De meest recente inrichting betreft een high-end videoconference room. Er werd gekozen voor een Polycom Group500 systeem. Via de strakke grafische interface kan deze klant eenvoudig calls plaatsen vanuit een centraal adresboek en makkelijk content delen met andere partijen.

Esthetiek en vlotte integratie van professioneel materiaal vragen steeds vaker om elementen van de BIS VisionLine, in dit geval: onze VisionWall met een glossy afwerking. Deze voorzetwand huisvest een superhelder Samsung 65” display, twee speakers, een Polycom full HD camera, Apple TV en een Extron MLC bedieningspaneeltje. De zijkanten van de multimediawand zijn makkelijk te openen en doen tevens dienst als handige opbergruimte voor items die anders rondslingeren in de vergaderzaal.

BIS wil via deze weg Febelfin bedanken voor de aangename samenwerking van de laatste jaren. Ook de audiovisuele inrichting van de buren – de Febelfin Academy - nam BIS zeer graag voor zijn rekening.

digital signage

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte