Referenties

Van Beest

vergaderruimte met videoconferencing en BIS VisionWall

Dagelijks profiteren we van de door BIS gerealiseerde professionele vergaderruimtes in het nieuwe hoofdkantoor in Sliedrecht. Het uitvoerig meedenken van de BIS adviseurs - zowel op het gebied van functionaliteit als vormgeving - en enthousiasme van de installateurs hebben een onmiskenbare bijdrage geleverd aan het professionele resultaat. – Van Beest

Van Beest is een vooraanstaande fabrikant en leverancier van een compleet assortiment van hoogwaardige ketting- en staaldraad accessoires, die worden gebruikt in een groot aantal verschillende hijstoepassingen in diverse sectoren, zoals olie en gas, industrie, mijnbouw, scheepvaart en visserij. Van Beest heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en de VS, plus voorraadhoudende distributeurs in meer dan 80 landen wereldwijd.

Recent heeft Van Beest in Sliedrecht een nieuw hoofdkantoor laten bouwen naast een nieuwe “loods”. Vanwege het grote belang dat binnen Van Beest wordt gehecht aan kwaliteit en efficiency wilde men bij de realisatie van dit prachtige nieuwbouwpand vier vergaderruimtes en een boardroom realiseren, die stuk voor stuk zouden bijdragen aan de effectieve overdracht en deling van belangrijke informatie en ideeën. Zowel binnen als buiten de organisatie, in Nederland en daarbuiten. Tot slot was de wens om personeel en bezoekers op een prettige en professionele manier in de entree te ontvangen.

entree met BIS VisionWall glass en 46 inch lcd display

Om dit te realiseren heeft Van Beest op de expertise van BIS vertrouwd. En zonder spijt want inmiddels hebben de specialisten van BIS de verschillende ruimtes voorzien van hoogwaardige oplossingen om te presenteren, informeren en communiceren. Zo is in de entree een professioneel 46 inch (117 cm) monitor strak ingebouwd in een zwarte glazen wand. Op dit prachtig ogende display kan doormiddel van geavanceerde digital signage software doorlopend presentaties getoond worden en bijvoorbeeld bezoekers welkom worden geheten.

De vergaderruimtes zijn voorzien van 70 inch Sharp touch monitoren (de boardroom van een 80 inch) die geheel zijn geïntegreerd in een – een speciaal voor Van Beest - ontworpen VisionWall. Door de integratie van deze monitor in deze prachtige voorzetwand oogt de oplossing zeer strak en past deze perfect in het interieurdesign van de ruimte. In de tafels zijn op stijlvolle wijze AMX hydraports geplaatst voor het aansluiten van diverse bronnen en voor de centrale bediening van de apparatuur in de ruimte.

Zowel in de boardroom in Sliedrecht als op de verschillende buitenlandse vestigingen heeft BIS complete LifeSize videoconference oplossingen mogen realiseren. Inclusief het verzorgen van de gehele infrastructuur. Hierdoor is het voortaan zeer eenvoudig om efficiënt te vergaderen en belangrijke informatie en ideeën te delen met medewerkers op andere vestigingen zonder reistijd en reiskosten.

mooie wachtruimte met 46 inch lcd display

Omdat Van Beest zeer te spreken was over de professionele werkwijze van BIS heeft BIS na de realisatie van de bovenstaande oplossingen ook de opdracht gekregen om de werkplekken van de medewerkers professioneel af te monteren.

Om optimaal en doeltreffend gebruik te kunnen maken van de diverse faciliteiten zullen de medewerkers van Van Beest door BIS uitgebreid getraind worden in het gebruik van de Sharp touch displays. Tijdens deze training leren ze alle ins en outs van de software goed kennen en krijgen zij tips & tricks om de krachtige voordelen van interactief presenteren maximaal te benutten. Ook op het gebied van videoconference worden de medewerkers getraind. Hierbij wordt niet alleen exact uitgelegd hoe de apparatuur werkt maar wordt er ook dieper ingegaan op de “do’s & dont’s” tijdens een videocall en voor welke toepassingen video allemaal gebruikt kan worden. Alles met als doel de faciliteiten zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte