Referenties

Universitair Ziekenhuis Gent


Patiënten op een kwaliteitsvolle manier behandelen, begeleiden en ondersteunen is de taak van alle medewerkers van Universitair Ziekenhuis Gent. Ze meten dag in dag uit of die kwaliteit voldoet en gebruiken de resultaten van de metingen om ons voortdurend te verbeteren op het vlak van patiëntentevredenheid, kwaliteit van de zorg en veiligheid.

Het UZ Gent is nauw verbonden met de Universiteit Gent. Dit garandeert dat ze de meest actuele wetenschappelijke kennis toepassen in de dagelijkse zorg aan patiënten: ze volgen de meest recente therapieschema’s, technieken en procedures, gebruiken de beste apparatuur en hebben zeer competent personeel.

BIS werd onlangs de preferred supplier voor alle audiovisuele toepassingen binnen UZ Gent. In het verleden hebben we bij UZ Gent een veelvoud aan vergaderruimtes ingericht met beamer of flatscreen, gecombineerd met een centraal knoppenpaneel. De monitoring van de apparatuur binnen alle gebouwen verloopt over IP dankzij de Extron global viewer enterprise editie.

De meest recente opdracht bestond uit de inrichting van een high-end opleidingslokaal met de mogelijkheid om andere ziekenhuizen te betrekken in besprekingen en cursussen. Het betreft de installatie van een Bridge voor Multipoint Videoconferentie.

De beeldweergave vooraan in de ruimte gebeurt via drie 55” professionele Samsung displays. Deze zijn geconfigureerd op maat zodat via diverse presets de gewenste indeling bekomen wordt. De communicatie naar buiten toe gaat via een Polycom HDX 8000 videoconference systeem. Er zijn twee eagle-eye camera’s voorzien die een spreker haarscherp in beeld brengen en ook volgen. Bij onderhoud aan de schermen kan men voor projectie kiezen, er is namelijk een inbouw Projecta scherm aanwezig dat vlak voor de displays uitgerold kan worden. Het geheel werd door BIS in de VisionWall ondergebracht, een grote hoeveelheid hardware kan op deze manier veilig en netjes weggewerkt worden. Indien men de ingebouwde kasten sluit is er namelijk helemaal niets meer zichtbaar / hoorbaar van de apparatuur. Het maatwerk tafelmeubel is ook van onze makelij, hier zitten twee connectiepunten verwerkt, alsook de aansluiting met het Crestron Touchpanel voor algemene zaalsturing.

Tot slot hebben we aan de ingang van de ruimte een EVOKO ruimtereserveringsunit geplaatst, zo voorkomt men interrupties en wordt de efficiëntie van de vergaderfaciliteiten verhoogd. Bovendien beschikt de EVOKO Room Manager over een rapportagefunctie, waardoor men inzicht heeft in het gebruik en eventuele defecten van de vergader- en presentatieruimte.

BIS is dan ook zeer trots op dit project, wij bedanken UZ Gent voor de altijd aangename samenwerking door de jaren heen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte