Referenties

Koenen en Co

digital signage in de kantine

Koenen en Co is een organisatie van gedreven en veelzijdige accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs; met vestigingen van Maastricht tot in Eindhoven. Kennis van zaken is voor Koenen en Co onmisbaar om onderscheidend vermogen te creëren. Om hun klanten optimaal te kunnen ondersteunen, is voorop lopen met kennis vereist. Kortom: kennis vormt het bestaansrecht van Koenen en Co.

Nieuwe inrichting van een aantal kantoorpanden

Gelet op het voorgaande is het niet verwonderlijk dat de dagelijkse leiding van Koenen en Co bij de nieuwe inrichting van een aantal kantoorpanden het belangrijk vond dat er ruimtes en oplossingen zouden worden gerealiseerd, die bijdragen aan de efficiënte en foutloze overdracht van informatie en het delen van kennis. Ruimtes waarin de techniek niet leideind is, maar dienend. Met als doel de medewerkers beter te maken in wat ze doen, de efficiency te vergroten, de foutenkans terug te dringen en de klanten beter te kunnen helpen en adviseren. Aanvullend was er de wens dat de nieuwe inrichting mogelijkheden zou bieden voor het nieuwe werken.

Doelstellingen centraal bij te te realiseren oplossingen

Met deze visie en wensen klopte Koenen en Co aan bij BIS. En niet zonder reden. De filosofie bij BIS is immers dat bij de te realiseren oplossingen de doelstellingen van de opdrachtgever centraal staan. Wat gaat er in de ruimte gebeuren? Wat wil men ermee bereiken? Moet de ruimte één doel dienen, of juist multifunctioneel inzetbaar zijn? Zal de ruimte veel of weinig gebruikt gaan worden? Hoeveel personen moeten er tegelijk in kunnen? Kan naast beeld ook audio en geur worden ingezet om de beleving in de ruimte te versterken? Allemaal vragen, die voor BIS bepalend zijn voor het advies dat wordt uitgebracht.

vergaderruimte met display en bedieningssystemen

Narrowcasting voor het verwelkomen van bezoekers en informeren van eigen personeel

Om bezoekers en medewerkers te laten ervaren dat ze belangrijk zijn voor Koenen en Co wordt iedereen bij binnenkomst welkom geheten door middel van een 46 inch (117 cm) LED display. Hierop kunnen verschillende bronnen worden aangesloten en worden bedrijfsinformatie, mededelingen, video’s en andere content op een visueel aantrekkelijke manier gedeeld. Om de centrale informatieverstrekking aan het personeel verder te ondersteunen, beschikt Koenen en Co over een 80 inch (203 cm) LED display, ondersteund door een audiosysteem en een achttal speakers. Voor bedrijfsbijeenkomsten is een handheld microfoon beschikbaar, om plenaire mededelingen goed verstaanbaar over te brengen.

16 spreekkamers ingericht voor "het nieuwe werken"

Er zijn zestien spreekkamers ingericht met professionele displays. In het kader van het nieuwe werken is het mogelijk om draadloos te presenteren. Dit is gerealiseerd met de WePresent, waarmee data en video vanaf iedere inputbron – laptop, tablet, smartphone, pc - draadloos kunnen worden verzonden naar het display; zelfs in HD kwaliteit. De splitscreen functie maakt het zelfs mogelijk om content van vier devices op hetzelfde moment op één scherm te tonen. Indien een bedrade verbinding gewenst is, zoals HDMI of VGA, kan apparatuur aangesloten worden via de Cable Cubby, waarmee aansluitpunten en kabels netjes in de tafel en uit het zicht weggewerkt zijn. Met een AMX control panel wordt op een heel intuïtieve manier alle apparatuur in de ruimte bediend.

videoconferentie ruimte met draadloos presentatiesystemeem

Twee volledig ingerichte videoconferentie ruimtes

Twee volledig ingerichte videoconferentie ruimtes bieden Koenen en Co de mogelijkheid om efficiënt op afstand te vergaderen met relaties overal ter wereld. Dankzij een dubbel 46 inch (117 cm) display kunnen zowel de deelnemers als de te bespreken data tegelijkertijd full screen getoond worden. Ook hier is een WePresent voor draadloos presenteren meegeleverd, evenals een Cable Cubby en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

BIS is ervan overtuigd dat de gerealiseerde oplossingen en ruimtes zullen bijdragen aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen van Koenen en Co. Graag willen wij hen feliciteren met deze oplossingen, die getuigen van visie én hen bedanken voor het vertrouwen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Uw ruimte

Overlegruimte
Overlegruimte

Effectief en efficiënt besprekingen voeren

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Bedrijfsrestaurant
Bedrijfsrestaurant

Informeren en motiveren in uw bedrijfsrestaurant

lees meer
meer ruimtes

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches

Nieuws

Bezoek Tomorrow’s Office Today; pure AV inspiratie met break-out sessies

Bezoek Tomorrow’s Office Today; pure AV inspiratie met break-out sessies

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe jij dat realiseert?

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe jij dat realiseert?

nieuws