Referenties

AMC herdenking


Wij gaven BIS Event Rental de opdracht om de weergave van beeld en geluid te verzorgen tijdens de bijeenkomst ter nagedachtenis aan Joep Lange en Jacqueline van Tongeren; twee zeer belangrijke, gerespecteerde en geliefde medewerkers van het AMC, die omkwamen bij de vliegramp met vlucht MH17 op 17 juli van dit jaar. De respectvolle, integere wijze van acteren en de hoge kwaliteit van de dienstverlening van BIS hebben wij bijzonder gewaardeerd - AMC Congresorganisatie

Iedere Nederlander herinnert zich de vliegramp met vlucht MH17 op 17 juli van dit jaar. Al snel verspreidden de aangrijpende beelden en verhalen zich over het internet en via de andere media. Nederland was in shock. Voor velen werd de impact van dit overweldigende drama nog groter toen de slachtoffers namen en gezichten kregen; en toen bleek dat er ook medische wetenschappers onder de slachtoffers waren. Eén van hen was de wereldberoemde aidsonderzoeker Joep Lange, die samen met zijn partner Jacqueline van Tongeren op weg was naar een congres in Australië. Mensen, die zich volledig hadden toegewijd aan de bestrijding van AIDS.

Dinsdag 14 oktober organiseerde AMC Congresorganisatie een indrukwekkende bijeenkomst ter nagedachtenis aan Joep Lange en Jacqueline van Tongeren; twee zeer belangrijke, gerespecteerde en geliefde medewerkers van het AMC. Het was een zeer mooie en indrukwekkende bijeenkomst, waarin zij werden geëerd en herdacht. Meer dan 900 belangstellenden waren aanwezig. Onder hen meerdere hoogwaardigheidsbekleders die een toespraak hielden, waaronder Adriaan van Dis, minister Lilianne Ploumen en Mabel van Oranje. Carel Kraayenhof speelde een mooi muziekstuk en ook het Nationaal Ballet voerde een prachtig stuk op.

BIS Event Rental kreeg van AMC Congresorganisatie de eervolle opdracht om de weergave van beeld en geluid te verzorgen, evenals het streamen van de live beelden naar het internet. Ook werd BIS gevraagd om ervoor te zorgen dat het personeel vanaf de balustrade de bijeenkomst kon meebeleven. Een mooie, maar in technische zin ook een uitdagende opdracht. Niet in het minst vanwege de grote hoeveelheid daglicht, projectie over 26 meter (!) en de grote, hoge, open ruimte waarin de herdenking plaatsvond.

Om aan deze wensen invulling te geven, heeft BIS Event Rental het volgende geleverd:

  • Projectie op een 6,5m breed scherm met een 35.000 Lumen beamer en 4k(!) resolutie
  • Audiovoorziening voor de sprekers en verschillende optredens. Tevens audio op de balustrade.
  • Cameraregie t.b.v. de opname en live weergave van sprekers en gebeurtenissen op het scherm.
  • Webcasting in twee streams. Eén voor de “lage bandbreedte landen” waar Joep en Jacqueline veel gewerkt hebben (Afrika) en een stream voor de “hoge bandbreedte landen”.
  • Pipes & Drape achterwand met sobere, indirecte verlichting.
  • Verlichting van het podium; vooral voor het optreden van het Nationaal Ballet (grote volgspot).
  • Intercomsysteem voor het technische team en de regisseur.
  • Bediening en projectbegeleiding.
BIS ervaart het als een groot voorrecht dat wij dit eervolle, waardige en prachtig project hebben mogen begeleiden. Wij danken AMC Congresorganisatie hartelijk voor het in BIS Event Rental gestelde vertrouwen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws