Referenties

Cefetra


Toen wij naar een andere verdieping wilden verhuizen, hebben wij BIS gevraagd mee te denken over de volledige inrichting van de vergaderruimtes, directie- en spreekkamers, receptie en boardroom. Wij wilden dat BIS zou zorgen voor een moderne, eenvoudig te bedienen en toekomstgerichte audiovisuele infrastructuur met de juiste interactieve elementen. En BIS heeft daarvoor gezorgd. Wij zijn zeer tevreden! – Cefetra.

Leverancier van grondstoffen aan de feed-, food- en fuelindustrie

Cefetra levert grondstoffen aan de feed-, food- en fuelindustrie. De aanvoer van grondstoffen voor veevoer vormt ruim 90 procent van Cefetra’s activiteiten, maar ook in de food- en de fuelsector breidt de omzet zich uit. Cefetra koopt de grondstoffen wereldwijd in bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waarmee de onderneming langjarige relaties onderhoudt. Noord- en Centraal-Europa zijn de voornaamste afzetmarkten van Cefetra, waarbij Cefetra in Noord-Europa marktleider is als grondstoffenleverancier voor de veevoedersector. De onderneming heeft vijf vestigingen, verspreid over Noord- en Centraal-Europa.

BIS voor de realisatie van audiovisuele oplossingen bij verhuizing naar andere verdieping

Toen Cefetra het plan opvatte om binnen het pand aan de Rotterdamse Boompjes naar een andere verdieping te verhuizen, werd BIS – als vaste partner voor audiovisuele oplossingen – uitgenodigd om mee te denken over de volledige inrichting van de vergaderruimtes, directie- en spreekkamers, receptie en boardroom. De opdracht di BIS daarbij kreeg was om te zorgen voor een moderne, eenvoudig te bedienen en toekomstgerichte audiovisuele infrastructuur met de juiste interactieve elementen om op een aansprekende manier informatie visueel te maken, te delen en over te dragen. De extra uitdaging daarbij was om te zorgen dat de te realiseren oplossingen volledig in de diverse ruimtes zouden integreren.

Diverse partijen vanaf het eerste moment bij de plannen betrokken

Vanwege de complexiteit van deze prachtige opdracht heeft de verantwoordelijke sales manager van BIS vanaf het allereerste begin een AV & ICT adviseur bij het project betrokken. Samen hebben zij de wensen en eisen van Cefetra geïnventariseerd en een oplossing samengesteld, die aan alle eisen tegemoet kwam. En deze overtrof… Om de beslissers en gebruikers van te voren al te laten zien en te laten ervaren, wat ze precies mochten verwachten, zijn zij uitgenodigd om naar het Meeting Innovation Centre en de Collaboration Experience in het BIS hoofdkantoor in Ridderkerk te komen voor toelichting en demonstratie. Een initiatief dat werd gewaardeerd en zeker heeft bijgedragen aan de soepele implementatie en ingebruikname.

Vergaderruimtes voorzien van een interactief Samsung LCD scherm geintegreerd in een BIS VisionWall

De totaaloplossing die BIS bij Cefetra mocht realiseren, bestaat uit de integratie van interactieve Samsung LCD schermen in meerdere vergaderruimtes, die garant staan voor haarscherpe, detailrijke beeldweergave en dynamische interactie. Natuurlijk geïntegreerd in een fraaie VisionWall in de kleurstelling van de vergadertafel. Deze ruimtes en de andere directie- en spreekkamers kunnen - zowel via Outlook als bij de deur van de ruimte zelf – eenvoudig worden gereserveerd via ook door BIS geïnstalleerde Evoko Room Managers.

Digital Signage bij de centrale entree voor informatie voor bezoekers en medewerkers

Daarnaast heeft BIS in de entree cq bij de centrale ontvangst gezorgd voor een digital signage oplossing, waarmee verschillende soorten informatie aantrekkelijk gevisualiseerd op een grootformaat Samsung LCD scherm worden weergegeven. Natuurlijk voor iedereen goed zichtbaar. Naast informatie over Cefetra zelf en zijn productportfolio wordt ook service-informatie getoond, zoals nieuws, weer en verkeer. Leuk voor de wachtende bezoeker. Leuk voor de medewerkers van Cefetra. Detail: zelfs de content voor de informatieschermen is door BIS verzorgd.

Boardroom van A tot Z ontworpen door BIS interieurarchitecten

Hoewel de oplossingen in de verschillende ruimtes er zeker mogen zijn, overtreft de Cefetra boardroom alle andere bij Cefetra gerealiseerde audiovisuele oplossingen en ruimtes. De boardroom is door één van de BIS architecten ontworpen; van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zelfs de raambekleding is door BIS bedacht. Voorin de boardroom is een dual VisionWall geplaatst waarin twee grote Samsung displays en een videoconference set zijn geïntegreerd. Ook de vergadertafel is door de betrokken BIS interieurarchitect ontworpen. Naast een mooie uitstraling heeft deze tafel de juiste vorm om tijdens een videoconference alle deelnemers in beeld te brengen en is halverwege de tafel een meekijkmonitor bedacht, zodat iedere deelnemer alle informatie haarscherp te zien krijgt. Tot slot zorgen de hydraports in de tafel voor veel aansluitmogelijkheden en staat het AMX touch bedieningsysteem garant voor maximaal bedieningsgemak.

Al met al mocht BIS een oplossing realiseren die past bij de uitstraling van Cefetra. Wij feliciteren hen met deze mooie innovatie op het gebied van vergaderen en presenteren.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws