Referenties

BAS Veghel

Over BAS Veghel

BAS Veghel is één van de after sales-vestigingen van de BAS Groep. Met brede expertise voorzien zij hun klanten van een optimale en complete Volvo truck- en trailerservice. In de trainingsruimte worden cursussen aan personeel en klanten gegeven op het gebied van onderhoud en reparatie van de trucks, maar bv. ook om chauffeurs te trainen voor de verplichte nascholing (code 95).

Upgrade van trainingsruimte

Omdat BAS Veghel streeft naar topkwaliteit – ook bij het verzorgen van de trainingen – voldeed de oude projector in de trainingsruimte niet meer vanwege de lage resolutie en lage lichtopbrengst. Ook ontbrak een gebruiksvriendelijke bediening van de projector en het projectiescherm. BIS is gevraagd deze ruimte te upgraden, een opdracht die boven verwachting is ingevuld. Om de nieuwe projector professioneel in de ruimte te integreren heeft BIS een maatwerk beugel ontworpen. Deze is in een beamerlift bevestigd waardoor de projector in het plafond opgeborgen kan worden.

Hitachi beamer met vele features voor realistische beeldweergave

De geïnstalleerde Hitachi beamer beschikt over zeer hoge lichtopbrengst van 4.200 ANSI Lumen. Met de WUXGA resolutie en digitale aansluitmogelijkheden is hij geschikt voor moderne laptops en PC’s. de keuze voor deze Hitachi projector was niet toevallig. Juist de combinatie van hoge resolutie, prima lichtopbrengst en intelligente technologieën voor beeldverbetering zorgt voor een realistische beeldweergave met veel nuances en detail. En dat is zeker in een trainingsruimte zoals die van BAS in Veghel erg belangrijk.

Eenvoudige bediening met Extra bedieningspaneel

De projector en projectiescherm zijn te bedienen via een Extron bedieningspaneel, waarop in- en uitschakeling, volumeregeling en bronselectie mogelijk is. Eenvoudig in het gebruik, door iedere gebruiker te bedienen en het werkt altijd.

Kortom: met de vernieuwde trainingsruimte blijven monteurs en ander personeel van BAS Veghel up-to-date als serviceverlener in de transportbranche.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws