Referenties

Radio538


Radio538 kiest BIS als partner voor upgraden vergaderruimtes

De 538Groep bestaat uit Radio538 (het nummer één radiostation van Nederland), hét jongerenstation SLAM!FM en de muziekzenders TV538 en SLAM!TV. Elke week bereikt de 538 Groep zo’n 4 miljoen luisteraars via de verschillende platformen. Dankzij een flinke digitaliseringslag biedt de 538Groep content op elk gewenst moment, op elke gewenste manier. Niet alleen via de radio, maar ook door interactief meekijken via App, Webcam of TV via Visual Radio.

Behoefte aan goed ingerichte vergaderruimtes

Sinds 1 december 2012 is de 538Groep in Hilversum gehuisvest in een pand van maar liefst 4.400 m2, waar - naast optimaal ingerichte studio’s met topkwaliteit audioapparatuur - ook professioneel ingerichte vergaderruimtes onmisbaar zijn. Immers, om toonaangevend en innovatief te blijven, is een snelle, transparante en foutloze overdracht van informatie en kennis belangrijk. Goed ingerichte vergaderruimtes – die zowel qua audiovisuele apparatuur als qua inrichting en beleving zijn afgestemd op het gebruiksdoel – leveren daar een belangrijke bijdrage aan.

Twaalf vergaderruimtes ge-upgrade met bediening en connectiviteit

Om dit te realiseren, is BIS gevraagd de bestaande ruimtes op te waarderen. In maar liefst twaalf vergaderruimtes heeft BIS een upgrade in bediening en connectiviteit verzorgd. Gebruikers kunnen nu eenvoudig hun laptop aansluiten op het centrale beeldscherm via de in de tafel aangebrachte aansluitpunten. Ook kunnen mobiele apparaten of laptops opgeladen worden via de stroompunten. Met een gebruiksvriendelijk AMX bedieningspaneel op de tafel kan het scherm aangezet, van bron gewisseld en het volume bediend worden.

Efficiënt gebruik van de ruimtes door Evoko Room Manager

Iedere vergaderruimte is tevens voorzien van een Evoko Room Manager. Op dit compacte schermpje bij de entree van de ruimte is een vergaderruimte te boeken, te annuleren of te verlengen. Aan de ledrand, die rood of groen kleurt, is te zien of de ruimte beschikbaar is of niet. De Evoko Room Manager synchroniseert tevens met Prequest, Planon en Outlook agenda’s waardoor ook direct via de computer de planning kan worden ingezien en een ruimte kan worden gereserveerd. Voordelen van de room manager zijn het zeer efficiënt inzetten van de ruimtes afgestemd op het aantal personen en gebruik van faciliteiten. Zo is naast audio en presenteren ook Videoconferencing onderdeel van de geboden oplossingen.

De medewerkers van de 538Groep zijn zeer tevreden met de upgrade van de vergaderruimtes, waarmee zij weer jarenlang vooruit kunnen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Overlegruimte
Overlegruimte

Effectief en efficiënt besprekingen voeren

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

ClickShare Conference: profiteer van de scherpe trade-in actie

ClickShare Conference: profiteer van de scherpe trade-in actie

Virtuele Back2Office RoundTable met C-Level industry leaders

Virtuele Back2Office RoundTable met C-Level industry leaders

Het mág weer! Zorg voor een perfect evenement met Event Rental

Het mág weer! Zorg voor een perfect evenement met Event Rental

nieuws