Referenties

Ictivity Virtual Classroom

BIS heeft onlangs bij Ictivity een prachtige Virtual Classroom oplossing mogen realiseren. Ictivity wil met deze oplossing de mogelijkheid bieden om de door hun aangeboden trainingen op iedere willekeurige locatie live bij te wonen. Zowel op locatie in Eindhoven en Badhoevedorp als bijvoorbeeld vanaf je eigen werkplek of zelfs thuis.

Daarbij heeft de cursist op een alternatieve locatie dezelfde mate van interactie met de docent als de cursisten in het trainingslokaal waar de docent zich bevindt. Kortom; plaatsonafhankelijk leren maar wel met dezelfde beleving als klassikaal trainen.

Twee locaties; één oplossing
Ictivity heeft twee locaties waar trainingen worden gegeven. Op het hoofdkantoor in Eindhoven en in Badhoevedorp. BIS heeft beide ruimtes voorzien van een interactief 84 inch Ctouch scherm met soundbar, een Samsung display, hoogwaardige camera’s en audioconference sets.

Op de grootformaat Ctouch schermen wordt de klassikale lesstof weergegeven terwijl op de Samsung displays, gepositioneerd direct naast het Ctouch scherm, het camerabeeld van de trainer en externe locaties getoond worden. Op een externe locatie heeft een cursist dus altijd de trainer voor zich en de trainer de cursisten die niet in het lokaal aanwezig zijn. De live audioverbinding maakt de interactie tussen de verschillende locaties compleet.

Positief ontvangen
De oplossing is door de cursisten van Ictivity zeer positief ontvangen. Geen reistijd wordt als grootste voordeel genoemd, maar ook de besparingen op reis- en verblijfskosten worden positief ervaren.

Bent u ook op zoek naar innovatieve oplossingen om u dienstverlening te verbeteren?
Wij adviseren u graag. Neemt u contact op via het contactblok rechtsboven.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte