Referenties

Danone Innovation Centre


Danone is onlangs verhuisd naar zijn nieuwe en hypermoderne Danone Innovation Centre op het Science Park in Utrecht. In dit nieuwe Utrechtse researchcentrum werken dagelijks zo’n 400 wetenschappers gezamenlijk aan medische voeding en aan gezonde voeding voor baby's, kleuters en peuters. Doordat meerdere locaties in één gebouw met een open, transparant en vriendelijk karakter zijn samengekomen, is een unieke werkdynamiek gerealiseerd. Deze dynamiek bevordert kennisuitwisseling tussen medewerkers en met de omliggende universiteit en ziekenhuizen.

Meer dan 80 ruimtes met audiovisuele oplossingen

Bijzonder voor BIS is dat wij een bijdrage aan deze nieuwe en inspirerende werkdynamiek hebben mogen leveren door niet minder dan 81 ruimtes in te richten met audiovisuele oplossingen. Naast een 30-tal kleine vergaderruimtes, meerdere middelgrote vergaderruimtes en een aantal grote vergaderruimtes – allemaal voorzien van displays variërend van 32 inch (81 cm) tot 60 inch (152 cm), in het meubilair geïntegreerde kabelaansluitpunten en audio – heeft BIS een aantal creatieve brainstormruimtes ingericht met HD projectie. Verder mochten wij het café en restaurant voorzien van een krachtige audio-installatie en spraakversterking. Doordat er in de middelgrote en grote vergaderruimtes een WePresent is geïntegreerd, is het eenvoudig om draadloos het beeld van ieder type device (zoals telefoon, tablet of laptop) groot op het centrale display te tonen.

Boardroom met videoconference faciliteiten

De boardroom in het werkelijk schitterende gebouw is voorzien van een videowall bestaande uit vier 55 inch displays (140 cm), die zijn ingebouwd in een BIS VisionWall (= speciaal door BIS ontwikkelde voorzetwand voor professionele integratie van apparatuur in een ruimte) inclusief de juiste audio en videoconference faciliteiten. Deze laatste maken het mogelijk om snel en efficiënt te overleggen met andere Danone vestigingen, verspreid over vijf andere continenten en met bijv. partners als voedingsspecialisten in ziekenhuizen.

16 informatieschermen voor transparante communicatie

Verder zijn er 16 informatieschermen geplaatst op diverse drukbezochte plekken in het gebouw zoals bij de receptie, de wachtruimte, de verschillende coffee corners en in het restaurant. Op deze schermen wordt middels BIS ID digital Signage software content getoond die op dat moment interessant is. Zo worden bijvoorbeeld bij de entree automatisch de actuele weersverwachting en het verkeersoverzicht getoond. Extra bijzonder is dat er op ieder scherm middels een iPad content opgevraagd kan worden, die de gebruiker op dat moment wil zien; bijvoorbeeld bij rondleidingen.

Met het opzienbarende Innovation Centre bevestigt Danone zijn status als internationaal vermaarde voedingspecialist. BIS voelt zich vereerd deze fantastisch locatie te hebben mogen voorzien van zo’n groot aantal audiovisuele oplossingen die de openheid, toegankelijkheid en het transparante karakter van het gebouw nog verder bevorderen en die het samenwerken en het kunnen delen van informatie stimuleren.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws