Referenties

Audiovisuele upgrade van Multipharma HQ


Multipharma groepeert 270 apotheken verspreid over heel België. Deze apotheken delen een aantal gemeenschappelijke elementen die het netwerk nog versterken (standaardnormen voor dienstverlening, commercieel beleid, groothandel, administratieve diensten, informatie- en communicatietechnologie enz.).

Waarom BIS?

Na een strenge selectie kwam BIS als meest geschikte partner uit de bus om de grote upgrade van audiovisueel materiaal te verzorgen. De brede waaier van onze producten beantwoorde volledig aan de vraag van de opdrachtgever. Na enkele bezoeken aan onze showroom voelden we elkaar al perfect aan.

Digital Signage

Communicatie naar het personeel is uiteraard van groot belang, ook bij Multipharma. Er werd gekozen voor de on premise variant van ons digital signage systeem. Via 18 displays (formaten van 48” tot 98”) verspreid over de afdelingen en restaurant blijft iedereen op de hoogte van wat er leeft op en naast de werkvloer. Elke afdeling kan individueel content posten, maar tegelijk kan er ook snel nieuws naar elk beeldpunt gepusht worden (indien relevant voor alle werknemers). Dit alles is eenvoudig opgelost door gedeelde netwerkmappen die afdelingsspecifiek zijn. De gebruiker moet enkel zijn slide of video in de juiste map slepen. De look & feel van de content werd tevens door BIS verzorgd, de opmaak van diverse templates sluit dan ook naadloos aan met de huisstijl van de groep. Er werden diverse datakoppelingen gemaakt zodat een groot deel van de informatie zichzelf up-to-date houdt. (RSS & XML feeds, links naar Sharepoint, …)

Compact vergaderen

Flexwerken wordt sterk gepromoot bij onze opdrachtgever, toch zijn er voldoende kleine meetingspaces ingericht. Elke ruimte is uitgerust met een 55” Professional Philips Display en een Polycom Trio of Barco Clickshare zodat laptops (en andere bronnen) draadloos te delen zijn met de usb dongle.

High-end boardrooms

Er werden zalen uitgerust met Videoconferencing en retourmonitoren. Zo kunnen we eenvoudig de content laten zien waarover vergaderd wordt, en dat terwijl je de sprekende partij recht in de ogen kijkt. Daarnaast zijn er ook nog high-end boardrooms uitgerust met telkens dual Philips 98” 4K displays. Dit zijn perfecte vervangers van de klassieke projectoren. In samenspraak met BIS werd dus gekozen voor een zeer hoge lichtopbrengst en scherpte (zelfs zonder verduistering van de ruimte).

Via deze weg willen we Multipharma bedanken voor het vertrouwen en de aangename 'samenwerksfeer'!

Meer informatie of persoonlijk advies

Wilt u ook innoveren met technologisch slimme audiovisuele oplossingen?
Bel BIS: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte