Referenties

XPO Logistics

Pakkende pitch met 3D impressies

In een pakkende pitch heeft BIS 3D impressies van de nog te realiseren werkvloer, vergaderruimten en entree in de vorm van een film gepresenteerd; aangevuld met een goed onderbouwde visie en praktische informatie. De plannen werden zo enthousiast ontvangen dat BIS de opdracht kreeg een ontwerpvoorstel voor de inrichting van het nieuwbouw pand te maken en om het voorstel na goedkeuring turn-key uit te voeren.

Tijdens het bouwkundig project al aan de slag

Omdat BIS al vanaf de ontwerpfase van het nieuw te bouwen pand in het project werd betrokken kon het bouwkundig ontwerp goed afgestemd worden op het interieurdesign en de gewenste faciliteiten. Zo heeft BIS al tijdens de bouw het leggen van de gewenste tegelvloer verzorgd, evenals het plaatsen van de plafonds en elektrotechnische voorzieningen. Met als groot voordeel dat na de bouwkundige oplevering geen aanpassingen meer nodig waren en de inrichting snel en effici├źnt voltooid kon worden.

Van beleving tot audiovisuele faciliteiten

Doordat BIS zowel het interieur als de audiovisuele faciliteiten heeft mogen verzorgen is alles optimaal op elkaar afgestemd. Van de glazen wanden, de vloerbedekking, het leveren en monteren van de raambekleding, de verlichting, het ontwerpen en plaatsen van het maatwerk meubilair met geïntegreerde apparatuur en de gehele audiovisuele infrastructuur. Alles komt hier perfect samen waardoor er zowel een hele praktische als sfeervolle werkomgeving is gerealiseerd.

Benieuwd naar wat we voor uw gebouw kunnen doen?

Bent u benieuwd wat BIS voor u kan betekenen? Wilt u ook een professionele vergaderruimte, of een compleet interieurvoorstel ontvangen?

Bel BIS 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte