Referenties

Conferentiecentrum AEGON


BIS is al jarenlang onze partner voor al onze – zeer uiteenlopende - audiovisuele oplossingen. Van tijdelijke huuroplossingen bij onze evenementen tot de hoogwaardige inrichting van vergaderruimtes… telkens zijn en worden wij door BIS ontzorgd. Voor ons was het dan ook vanzelfsprekend om de facelift van het interieur van ons conferentiecentrum aan BIS toe te vertrouwen. Ook deze opdracht heeft BIS naar volle tevredenheid voor ons verzorgd. - AEGON


Aegon en BIS hebben al vele jaren een bijzonder goede relatie. Dankzij de intensieve samenwerking weet BIS precies wat AEGON wil en nodig heeft op het gebied van Audiovisuele & IT oplossingen en ruimte-inrichting. In de loop van de jaren mocht BIS dan ook vele tientallen vergaderruimtes, learning centra en congresfaciliteiten inrichten. Daarnaast is BIS de vaste partner voor AEGON voor de audiovisuele ondersteuning van AEGON evenementen, zoals bijv. de huldiging van door AEGON gesponsorde sportploegen.

Opfrisbeurt van het conferentiecentrum

Omgekeerd weten de facilitair verantwoordelijke medewerkers van AEGON exact wat ze aan BIS hebben. Vaak is een half woord genoeg om de juiste oplossing gerealiseerd te krijgen. Daarbij hebben deze AEGON medewerkers ervaren dat ze BIS niet alleen kunnen vertrouwen als het op AV & IT techniek aankomt, maar ook dat BIS zijn mannetje staat op het gebied van interieurontwerp en -inrichting. Toen het interieur van het conferentiecentrum op het kantoor van AEGON in Den Haag een flinke opfrisbeurt nodig had, was het vanaf het begin duidelijk dat BIS dit mocht verzorgen.

Frisse uitstraling - van vloer tot plafond

Het bijzondere aan deze opdracht was dat er totaal geen apparatuur geleverd hoefde te worden. BIS kreeg de opdracht om te zorgen voor een frisse en open uitstraling, van vloer tot plafond. Naast het vervangen van de verouderde vloerbedekking vroeg AEGON aan BIS om een originele en goed passende oplossing voor het plafond te bedenken. In het dak van de conferentiezaal zaten namelijk lichtkoepels die de beeldweergave in de ruimte verstoorden en de uitstraling van de ruimte niet ten goede kwamen.

Het buitengevoel naar binnen

Natuurlijk wisten de interieurarchitecten van BIS wel raad met deze uitdagende vraag! Zij hebben verschillende voorstellen en ontwerpen gemaakt die pasten bij de toepassing van de ruimte en het karakter van de AEGON organisatie. In de lichtkoepels zijn spanplafonds met een print van wolken aangebracht, met daarboven daglicht armaturen. Deze staan geschakeld met de lichtintensiteit van buiten, waardoor het licht in de ruimte heel natuurgetrouw blijft. Bovendien geeft de ‘wolkenlucht’ een heel natuurlijk effect aan de conferentiezaal; fris, energiek en modern.

Ook profiteren van de interieurkracht van BIS

Bent u benieuwd wat BIS voor uw interieur kan betekenen? Wilt u ook een maatwerk ontwerp van uw vergaderruimte ontvangen?


Bel BIS 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte