Referenties

Hoofdkantoor Hikvision

Multifunctionele trainingsruimte in hoofdkantoor Hikvision

Een bijzonder belangrijke ruimte in ons nieuwe Europese hoofdkantoor is onze trainingsruimte waarin wij collega's, klanten en leveranciers via interactieve sessies productkennis bijbrengen en gebruik en installatie van onze producten trainen. Onze hoofdaannemer - Buyitdirect - heeft BIS naar voren geschoven om de audiovisuele inrichting van de ruimte te realiseren. Wij zijn meer dan tevreden over de manier waaro p BIS dit heeft gedaan - Hikvision.

Leverancier innovatieve videobewakingsproducten

Hikvision is de meest toonaangevende leverancier van innovatieve videobewakingsproducten en -oplossingen ter wereld. Als 's werelds grootste beveiligingsfabrikant is Hikvision dé pionier van de videobewaking-industrie en een drijvende kracht achter de revoluties in digitalisering, netwerken en intelligentie. Niet verwonderlijk dat deze innovatieve organisatie de nummer één positie bezet in vrijwel alle apparatuur-categorieën, inclusief netwerkcamera's, analoge en HD CCTV-camera's, DVR/NVR's en video-encoders. Wereldwijd werken er meer dan 20.000 werknemers bij Hikvision.

Nieuw Europees hoofdkantoor

Om de enorme groei van Hikvision te faciliteren, is het Europese hoofdkantoor verhuisd naar een nieuw pand en logistiek centrum in Hoofddorp. Belangrijk in dat nieuwe Europese hoofdkantoor was de volledig ingerichte trainingsruimte, waarin capaciteit, betrouwbaarheid, interactiviteit en kwaliteit worden gebundeld om de kennisdeling en informatieoverdracht te stimuleren en te bevorderen. De opdracht om de ruimte te realiseren werd aangenomen door Buyitdirect, die op zijn beurt aan BIS vroeg om het audiovisuele gedeelte voor zijn rekening te nemen.

Trainingsruimte voornegen cursisten

Natuurlijk hebben de specialisten van BIS het verzoek van Buyitdirect met beide handen aangepakt. En met een prachtig resultaat tot gevolg. De fraaie trainingsruimte biedt plek voor negen studenten die ieder hun eigen werkplek hebben. Vanaf de katheder heeft de trainer de volledige controle over het centrale apparatuur rack met alle Hikvision hardwarecomponenten en servers waar tijdens de trainingen mee gewerkt wordt. De trainer kan deze bekijken, bedienen en het beeld desgewenst met de cursisten delen door deze op de centrale schermen te tonen; in de ruimte zijn namelijk ook drie grote LCD monitoren geïntegreerd, waarvan twee gezamenlijk op een mobiel onderstel.

Volledig in control

Sebastiaan Scheers, project manager bij BIS, zegt hierover: "De Hikvision instructeur is tijdens de trainingen volledig in control. Op zijn overzichtelijk geprogrammeerde 12" touchpanel kan hij vanaf het katheder met alle negen cursisten op hun workstations meekijken om te zien of het geleerde op juiste wijze wordt toegepast. En als de cursisten tussentijds vragen hebben, dan kan de trainer op het workstation meekijken, bijsturen en ervoor kiezen om de vraag centraal te bespreken door het workstation op één van de drie grote presentatieschermen te tonen. Zo kunnen alle cursisten ook van elkaar leren!".

Indrukwekkend onder de motorkap

Hoewel de ruimte er prachtig uitziet, zit de "echte intelligentie" onder de motorkap; onzichtbaar voor de gebruiker. Vanwege de snelheid waarmee nieuwe Hikvision hardware wordt ontwikkeld, bestond de behoefte om snel, eenvoudig en remote de programmering aan te kunnen passen én - na een wijziging in de centrale apparatuur kast - de buttons op het touch paneel te kunnen re-namen. Mede dankzij de heldere input en feedback van het Hikvisions team, hebben de BIS engineers en programmeurs de programmering conform de omschreven wensen uitgewerkt. Het eindresultaat was zó eenvoudig te bedienen, dat training overbodig was; zo makkelijk kan het soms zijn.

Ook een multifunctionele trainingsruimte met slimmer infrastructuur realiseren?

Doe als Hikvision en vertrouw op BIS. Bel 0180 - 486777.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte