Referenties

AstraZeneca


AstraZeneca behoort tot de belangrijkste farmaceutische bedrijven ter wereld. Hun activiteiten hebben betrekking op acht therapeutische domeinen: anesthesie, cardiologie, diabetes, gastro-enterologie, infectieziekten, oncologie, pneumologie en psychiatrie/neurologie. Sinds 2014 zijn ongeveer 9000 medewerkers actief op het gebied van R&D en ongeveer een vijfde van de jaaromzet wordt aan de ontwikkeling van nieuwe of verbetering van bestaande medicijnen besteed. BIS kwam als beste uit de bus om de verhuis van al het audiovisueel materiaal naar een nieuwbouw te ondersteunen.


Narrowcasting platform voor de optimalisatie van de communicatie

De klant start met een setup van 3 viewers om het personeel en de klantenrelaties te informeren. Het signage systeem is modulair, dus in de toekomst zijn uitbreidingen makkelijk te configureren. Beeldpunten werden voorzien aan de receptie, in de cafetaria, en tot slot aan de inkom / wachthoek. BIS biedt met BIS ID een doordacht digital signage (narrowcasting) concept waarmee u makkelijk uw boodschap visualiseert en target op uw publiek. De boodschap kan op elk gewenst moment worden aangepast aan locatie, doelgroep of tijd. BIS ID kenmerkt zich door de optimale balans tussen veelzijdige software, sterke koppelingen met databases én aantrekkelijke content.


Room Reservatie systeem

Astra Zeneca werkt met Office 365 en dus ook met Outlook Exchange. Het was belangrijk om een systeem aan te bieden dat hiermee perfect integreert. Comfort bij het ad-hoc boeken van een ruimte via een paneeltje aan de deur was echter prioriteit nummer 1. Onze ruimtereserveringssystemen maken het reserveren van vergaderkamers of andere publiek te gebruiken ruimtes heel eenvoudig. Hiermee voorkomt u onnodige frustraties en interrupties en stimuleert u het efficiënt gebruik van uw vergaderfaciliteiten. Tevens helpt een Room Management systeem u in het efficiënt gebruiken van uw vergader- en presentatieruimtes en het optimaliseren van de bezettingsgraad.

Kleine en grote (15p) Boardrooms

De kleine zaaltjes omvatten hoofdzakelijk de verhuis en herinstallatie van hardware uit de vorige panden. BIS plaatste wel nieuwe tafelboxen met alle recente connectiepunten alsook extra Extron Boosters zodat het nieuwe (verlengde) kabeltracé zeker geen storingen of onverwachte drop outs kon genereren.


Alle grote boardrooms zijn telkens uitgerust met een Sharp 90” display (of een Dual Sharp 70” combinatie) en ook met een draadloos presentatie systeem van Barco. Daarnaast koos de klant ook hier voor bijhorende kabelboxen met vlotte bekabelde connectie opties. (HMDI, VGA, USB power & 220v Power) De Videoconferencing gaat via een Cisco SX80 kit. Audio ondersteuning gebeurt met Apart Mask 8 Pro speakers, aangestuurd door een Champ power amplifier. De globale sturing van de zaal loopt via een Extron MLC Plus Medialink controller en een 4 brons input scaler met HMDI output.


In het nieuwe pand zijn ook enkele Brainstorm rooms aanwezig, daar hebben we uiteraard interactieve displays aangeboden. De Sharp 70” touch monitor vinkte alle eisen aan, naast whiteboarding kunnen ook externe bronnen aangesloten worden via Clickshare dongles of mobiele apps.

Via deze weg willen we Astra Zeneca bedanken voor de goede samenwerking en zijn keuze voor top hard- en software waar BIS dan ook volledig achter staat.

Wil u graag meer informatie over dit project of graag een introductie in Digital Signage, Roomreservation en meetingrooms? Bel BIS: 015 287 487 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte