Referenties

Het Poetsbureau

BIS|Econocom mocht recent de nieuwbouw van Het Poetsbureau voorzien van actuele collaboratie tools. Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 68 kantoren en +7.000 enthousiaste poetshulpen leggen ze elke dag opnieuw +45.000 klanten in de watten. Kijkt u even mee binnen?

Meetingrooms met touchscreens, Panacast, ceiling mic’s en Miracast

In elke vergaderzaal werd voor een groot 4K Samsung E-board aanraakscherm gekozen, de bronselectie heeft BIS via een Extron knoppenpaneel intuïtief geprogrammeerd voor Het Poetsbureau. Deze zalen zijn ook telkens uitgerust met HMDI & USB kabels voor de klassieke presentatie met kabel. Voor videoconferencing werd gekozen voor de Panacast camera (180° Panoramic Intelligent Collaboration) en een Lumens PTZ model om opleidingen te filmen/streamen in 4K. Voor de audioweergave te ondersteunen werden de zalen uitgerust met een professionele Canton soundbar. Alle audio wordt slim opgepikt door 2 Biamp ceiling mic’s per zaal.

Multifunctionele ruimte

De ‘refter’ is misschien wel de meest polyvalente ruimte in dit project. De grootformaat projectie is een indrukwekkende eyecatcher voor het personeel en externen. De sturing van de zaal gebeurt met een Crestron Touch panel. Internet radio, digitale Tv of een lokale connectie met je pc maken behoren hier tot de mogelijkheden. Er werd ook gekozen voor een krachtige BOSE geluidsinstallatie met een stevige sub woofer die netjes werd weggewerkt in de kast.

Samsung FLiP: collaboratie voor iedereen

Samenwerken, brainstormen, vergaderen… onmisbaar in de zakelijke wereld van vandaag. Toch valt het in de praktijk nog altijd niet mee om dit goed te faciliteren. Apparatuur die interactieve vormen van collaboration ondersteunt, heeft vaak erg veel mogelijkheden, welke het gebruik soms nodeloos ingewikkeld maakt. Diverse meetingrooms zijn uitgerust met de Samsung FLiP. Whiteboarding maar ook een eenvoudige connectie maken met de laptop stonden hoog op het lijstje van de verwachtingen. Normaal gezien wordt dit scherm op een mobiele voet geplaatst, maar de klant koos voor een beugel waarmee het scherm kan roteren tegen de muur.

Zaalboekingsysteem

Alle zalen zijn via een Evoko Liso doorpanel gekoppeld aan de Exchange server. In de wandelgangen is dan ook meteen duidelijk welke zaal vrij of bezet is. Het is mogelijk om via de Evoko een Ad-hoc meeting te boeken zonder je pc te gebruiken.

Via deze weg willen we Het Poetsbureau bedanken voor het vertrouwen en de leuke uitdaging die deze prachtige nieuwbouw met zich meebracht! Heeft u vragen over deze collaboratie oplossingen? Bel dan BIS vrijblijvend op 015 287 487. Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte