Referenties

Hoe een perfect ingericht pand bijdraagt aan topprestaties


Als je er rondloopt, val je van de ene verbazing in de andere… Waar we op doelen? Op de het spectaculaire nieuwe hoofdkantoor van een Duitse sportgigant. En daarmee overdrijven we niet. Want spectaculair is het. In alle opzichten. Overal is de top-prestatie-filosofie van deze fabrikant zichtbaar, tastbaar. Tot in de diepste haarvaten van het gebouw.

Alles in het teken van topprestaties

En dat is niet overdreven. Ook voor velen buiten dit sportmerk is het hoofdkantoor een bron van inspiratie. In een prachtig gevisualiseerde en prettig leesbare blog neemt sportpsycholoog Chris Sambrook je aan de hand en leidt hij je door dit in alle opzichten fascinerende gebouw. Hij wijst er met name op dat het hele gebouw en alle faciliteiten gericht zijn op de ondersteuning en bevordering van topprestaties. Zowel de blog van Chris Sambrook als het gebouw zelf bevestigen wat wij bij BIS|Econocom ook weten en iedere dag in praktijk brengen: de omgeving waar je werkt doet er toe!

Iedere dag het beste uit jezelf

Met quotes als ”Just like amazing stadia and Olympic venues, the iconic workplace environment reminds you that you’ve earned the right to perform in an incredible space.” en “No space is a luxury - they all represent key contributions to success” onderstreept Chris dat het niet om het even is in welke omgeving je werkt. Pas als de technologie en omgeving in balans zijn met de gebruiker creëer je een (topsport)klimaat waar iedere werknemer wordt uitgedaagd en gefaciliteerd om iedere dag grenzen te verleggen en iedere dag het beste uit zichzelf te halen.

Meer dan 700 vergaderruimtes

BIS|Econocom is er super trots op dat wij een bijdrage hebben geleverd aan het succes van de het bijzondere pand door meer dan 700(!!) vergaderruimtes in te richten met audiovisuele oplossingen, waarmee de medewerkers in een prettige setting vergaderen, presenteren, videoconferencen en (samen)werken. We hebben 700 keer een Samsung display (55 of 75 inch) gemonteerd op een SMS-onderstel en gecombineerd met een Poly Trio voor de optimale videoconference-ervaring. Doel is om talent te mobiliseren, samenwerking te verbeteren, innovatie te stimuleren en het reizen te reduceren.

Duurzaam, effectief en toekomstbestendig

In onze aanpak van dit project hebben wij 100% aangehaakt bij onze opdrachtgevers filosofie van duurzame topprestaties; iets wat overigens in ons DNA zit. Alles in onze aanpak is gericht op topkwaliteit. Van offerte en advies tot oplevering en onderhoud; en meer… Zo is een softwareplatform geïntegreerd waarmee centraal alle geïntegreerde apparatuur beheerd en gemonitord wordt. Daarnaast zorgen de duurzame, effectieve en toekomstbestendige oplossingen voor een uniforme gebruikservaring, een lage failure rate, een scherpe daling van het aantal service calls en – ook als gevolg daarvan – een lage TCO (total cost of ownership).

Optimale ondersteuning medewerkers

Omdat dit absolute topmerk zijn medewerkers in alle opzichten wil laten excelleren, is naast een hoogwaardige technologische infrastructuur ook gezorgd voor een optimale ondersteuning van de medewerkers in de vorm van een expert-team op locatie (door BIS|Econocom gedetacheerd). Dit team ondersteunt, begeleidt, legt uit, bedient… met als doel dat de medewerker met steeds meer vertrouwen gebruik maakt van de geïntegreerde oplossingen, het gebruik en gebruiksplezier verder stijgen en de productiviteit toeneemt.

Indrukwekkende souplesse en snelheid

BIS|Econocom heeft veel prachtige projecten uitgevoerd voor veel indrukwekkende opdrachtgevers, maar dit project is ook voor ons een fantastische ervaring; niet in het minst omdat wij de perfecte match wisten te realiseren tussen de filosofie en ambities van een wereldwijd gerenommeerd topmerk en onze aanpak en oplossingen. Dat daarbij ook het installatieproces soepel is verlopen, versterkt deze bijzondere ervaring alleen maar. Evenals de mail die wij na afloop ontvingen, waarin de projectverantwoordelijke bij onze opdrachtgever schrijft: “Dit project was een technische en logistieke uitdaging voor BIS|Econocom én ons. De souplesse en snelheid waarmee de oplossingen zijn gerealiseerd, heeft niet alleen op mij, maar ook op anderen binnen onze organisatie enorme indruk gemaakt.”

Overtuigd van wat topkwaliteit faciliteiten doen met je medewerkers? Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte