Referenties

Overtuigend communiceren op outdoor LED reclamemast Breda

Aan de rand van Breda schittert nu een indrukwekkende digitale reclamemast, gerealiseerd door BIS|Econocom. De mast is uitgerust met cutting-edge LED walls die niet alleen weersbestendig en energiezuinig zijn, maar ook op afstand te beheren. Hierdoor kunnen adverteerders flexibel nieuwe campagnes lanceren en snel inspelen op actualiteiten. Daarnaast besparen ze fors op het drukken en plaatsen van nieuwe doeken.

Veiligheid en efficiëntie voorop

Een opvallend kenmerk van deze reclamemast is de efficiënte en veilige montage van de LED schermen. De schermen, elk bestaande uit 81 kabinetten, wat zich vertaalt naar een indrukwekkende breedte van ongeveer 11,5 meter, worden aan de grond op frames gemonteerd. Doordat de schermen, met een totaalgewicht van ruim 100 ton, met een kraan in het prisma zijn gehesen, is het werken op hoogte geminimaliseerd.

Outdoor LED als dé oplossing

"Wij kiezen keer-op-keer voor Outdoor LED schermen omdat het simpelweg de beste mogelijkheid is om snel in te spelen op nieuwe reclamecampagnes, actualiteiten en de wensen van onze adverteerders", zegt Frans van der Put, van TUM Consultancy+ VOF. "Dankzij onze jarenlange samenwerking met BIS|Econocom verloopt zowel het voortraject als de uitvoering gesmeerd."

Automatische temperatuur- en lichtregeling

De geavanceerde lichtsensoren van de LED walls maken het mogelijk om de lichtintensiteit nauwkeurig af te stemmen op de omgeving. Bij bewolking of duisternis dimt het scherm automatisch, waardoor lichtoverlast tot een minimum wordt beperkt. Bovendien waarborgt een temperatuur- en vochtregulerende kast de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de apparatuur, met koeling in de zomer en verwarming in de winter. Onder alle weersomstandigheden blijven de LED schermen probleemloos werken, met minimale uitvaltijd.

Ook overtuigend communiceren

Na een periode van zorgvuldige planning, constructie en technische finesse is de reclamemast in Breda voltooid. Deze moderne toren met state-of-the-art LED walls, biedt adverteerders een unieke en dynamische manier om hun boodschap over te brengen aan het publiek in Breda en daarbuiten.

Wil jij ook overtuigend en duurzaam communiceren met Outdoor LED? Dat kan op een reclamemast, maar net zo goed op jouw bedrijventerrein, aan de buitenmuur van je kantoorpand of op een hotspot in jouw gemeente.

Waar je ook wilt communiceren, wij helpen je graag. Neem contact op met onze specialisten.
Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte