Referenties

Olenex zet in op beleving in het gloednieuwe Experience Center

Bij Olenex in Rotterdam is onlangs een bijzonder Experience Center geopend. Olenex is specialist in eetbare olie en produceert een breed assortiment vloeibare oliën, tropische oliën en speciale vetoplossingen. Hierbij zet Olenex zich in voor het gebruik van duurzame bronnen en producten en respect voor mensenrechten. Deze focus op duurzaamheid zie je terug in het Experience Center, waar voornamelijk gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen.Het Experience Center is de centrale plek in het nieuwe kantoor van Olenex. Hier komen klanten, partners, medewerkers en andere bezoekers. De open ruimte en glazen afscheiding weerspiegelt de kernwoorden transparant en natuurlijk. De glazen wand scheidt de ontmoetingsruimte van de vergaderruimte. Het uniforme gebruik van kleuren en materialen zorgt daartegenover voor eenheid en rust.

Creatieve kennismaking met Olenex

De entree is een ontmoetingsplek voor zowel de bezoekers als de werknemers van Olenex. Het staat in verbinding met het lab, waar veel geëxperimenteerd wordt aan hoefijzervormige tafels. Deze vorm hebben wij terug laten komen in het ontwerp van de bar, met een stoer industrieel karakter.

Aan de wand hangt een speciaal ontworpen presentatiemeubel, met verschillende plankjes en transparante boxen voor productsamples en decoratie. In combinatie met de geïntegreerde displays in verschillende afmetingen kan op een slimme en creatieve manier het verhaal van Olenex verteld worden. Zo is dit de perfecte plek voor bezoekers om op een informele manier even kennis kan maken met Olenex voordat de meeting of rondleiding begint.

Ultralange LED wall waar je niet omheen kunt

De onbetwiste eyecatcher in de vergaderruimte van het Experience Center is de op maat gemaakte lattenwand met LED wall. In de hoek loopt er een ronding in de wand wat ervoor zorgt dat de ruimte als een soort looproute ervaren kan worden. Op de 12 meter lange LED wall kan content worden afgespeeld, geheel te bedienen met een tablet. Deze lattenwand loopt naadloos over in een onderhoudsvrije moswand om het natuurlijke concept te benadrukken.Innovatief vergaderen met een natuurlijk tintje

De grote vergaderruimte wordt in tweeën gedeeld door een maatwerk AV-meubel, aan twee kanten voorzien van een presentatiescherm en videoconference oplossing. Aan de ene zijde van de ruimte is een lounge deel en aan de rechterzijde een vergaderopstelling. Beide kanten geven de mogelijkheid om met elkaar te overleggen, content te delen en een videovergadering te voeren met remote deelnemers. Het maatwerkmeubel en de grote vergadertafel bieden opbergruimte en de bekabeling is netjes weggewerkt om struikelgevaar en kabelbreuk te voorkomen. De vier cirkelvormige LED lampen boven de tafel verwijzen naar de O van Olenex of de bubbels van de olie.

De puntjes op de i: Services

Met zo’n geweldige Experience Center wil je natuurlijk de zekerheid dat de apparatuur altijd werkt én goed gebruikt wordt. Daarom koos Olenex ervoor om gebruikers een training te geven. Hierdoor kunnen gebruikers sneller en effectiever met de nieuwe apparatuur aan de slag en wordt er frequenter en beter gebruik van gemaakt. Dankzij een Service Level Agreement, is Olenex verzekerd van support van onze specialisten, op afstand of op locatie.

Het prachtige Experience Center is ongetwijfeld het visitekaartje van Olenex en vertelt het verhaal van Olenex op een boeiende manier. Voor bezoekers én medewerkers een hele fijne plek om bij elkaar te komen, samen te werken en overleggen dankzij de optimale afstemming van technologie en interieur.

Is jouw organisatie klaar voor een digitale transformatie?

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan innovatieve audiovisuele oplossingen die helemaal opgaan in je interieur? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om de transformatie van jouw organisatie tot een succes te maken.

Bezoek onze AV Experience

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte