Advanced AV Solutions

Training Advanced AV Solutions

In de praktijk blijkt dat veel gebruikers van geavanceerde audiovisuele oplossingen zich beperken tot de standaardfuncties van de gerealiseerde oplossingen, waardoor ze niet maximaal profiteren van de mogelijkheden, die ze hebben.

Om daar in uw situatie verandering in te brengen, trainen wij in een halve dag uw gebruikers (vier tot acht) uitgebreid in het gebruik van uw oplossingen, waarbij alle mogelijkheden aan bod komen. De do’s en don’ts, inzicht in hoe de oplossing in elkaar zit en handige tips en tricks. Vooraf komt een deskundige van BIS bij u langs voor een intake; om te inventariseren wat u al weet en aan welke elementen (extra) aandacht gegeven moet worden tijdens de training.

Bij deze training verzorgen wij een gebruikers- of beheerdershandleiding van max. 20 pagina’s; afgestemd op uw complexe installatie. Dankzij de gebruikershandleiding kunnen gebruikers binnen uw organisatie zelfstandig opstarten en gebruiken; de beheerdershandleiding vereenvoudigt en veraangenaamt het beheer en onderhoud. Beide handleidingen zijn voorzien van handige screenshots en foto’s om de gebruiker of beheerder zo goed mogelijk te begeleiden.

Inhoud van de Training Advanced AV Solutions

  • Opstarten van de applicatie
  • Aansluiten apparatuur (PC/laptop/iPad/etc.)
  • Waar zitten welke functies en waarom?
  • Bronkeuze
  • Bediening op het aanraakscherm
  • Bruikbare tips & tricks
  • Toepassingen in de praktijk

Wilt u de training(en) terug kunnen kijken? Uw geheugen eenvoudig opfrissen? Laat dan uw trainingen opnemen op video.

Kies voor maximaal rendement en gebruiksplezier. Verbeter de kennis van uw medewerkers. Bel BIS 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok rechtsboven.

Ga terug naar de BIS Opleidingen.

Gratis advies over Advanced AV Solutions? Vraag het een expert:

Michiel Jasperse

Michiel Jasperse is AV & ICT Trainer bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Michiel Jasperse op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route