Nieuws

BIS digitale OK platform centraal in Telegraaf bijlage

ICT is een onmisbaar orgaan in elk bedrijf en dus ook in de zorgsector. De komende jaren komt er heel wat op de gezondheidszorg af; een stijgende zorgvraag waarbij het aantal zorgverleners naar verhouding veel minder hard stijgt, vergrijzing en toenemende concurrentie op prijs en kwaliteit. Om hieraan te kunnen voldoen is een optimale inzet van ICT in de zorg noodzakelijk.

Logisch dan ook dat de Telegraaf een themabijlage heeft verzorgd om de bepalende rol van ICT binnen veel aspecten van de gezondheidszorg voor het voetlicht te brengen. Deze themabijlage - ”Zorg goed geregeld” – biedt met een aantrekkelijke lay-out, een informatieve redactionele omgeving, een oplage van 400.000 en een bereik van 1.300.000 lezers een prachtig platform om de zorgsector te inspireren en informeren.

BIS werd gevraagd een bijdrage te leveren aan een artikel over een spraakmakende ontwikkeling, die zich momenteel in de ziekenhuiswereld voltrekt. De integratie van een software based OK platform, waarmee allerlei vormen van digitale informatie – PACS beelden, EPD, OK opnames etc. – visueel kan worden gepresenteerd aan de chirurg en zijn of haar team: de NUCLeUS oplossing van BIS. Dankzij de expertise van m.n. BIS collega, Frank Prinsen, is een helder, overzichtelijk en prettig leesbaar artikel tot stand gekomen.

De NUCLeUS software zorgt voor beeldroutering, archivering, integratie van werklijsten, visualisatie van PACS en EPD, uitkoppeling naar meekijkruimtes en meer. En dat allemaal in één digitaal platform via standaard cat6 bekabeling. Beter én voordeliger. U leest er meer over op deze pagina met BIS oplossingen voor de gezondheidszorg..

Download hier het volledige artikel uit de Telegraaf themabijlage “zorg goed geregeld”.
En kom voor live demo’s naar Zorg & ICT, stand 10.B011. Meer info.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden