Nieuws

BIS vernieuwt Cisco Small and Midsize Business Specialization

09-09-2015 10:27

Onlangs heeft BIS opnieuw de Small and Midsize Business Specialization van Cisco behaald. Deze certificering houdt in dat BIS de kennis en ervaring in huis heeft om het midden- en kleinbedrijf in Nederland goed te adviseren en ondersteunen met geavanceerde Cisco oplossingen op het gebied van videoconference en online collaboration.

BIS en Cisco bieden onder meer een breed scala videoconference en netwerkoplossingen. Onze videoconference specialisten zijn intensief getraind in het professioneel adviseren, installeren en onderhouden van de hoogwaardige Cisco oplossingen. Daardoor beschikken over de kennis en kunde om voor ook voor u de juiste oplossing te realiseren. Het recent opnieuw behaalde certificaat onderstreept dit. Verder houdt deze specialisatie in dat zowel u als wijzelf kunnen rekenen op extra support van deze wereldwijd toonaangevende leverancier.

Daarnaast is BIS recent ook benoemd tot Cisco Advanced Video Specialized Partner. Als Cisco Advanced Video Specialized Partner is BIS naast erkend aanbieder ook een betrouwbare en deskundige adviseur en installateur van de hoogwaardige videoconference en Unified Communications oplossingen van Cisco.

Kies ook voor Cisco videoconferencing en profiteer van de vele voordelen. Laat BIS u adviseren.

Meer informatie? Ga naar onze gespecialiseerde videoconference divisie.
Bel BIS 0180 – 486.777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte