Nieuws

Creatieve content nodig? BIS Creative is uw partner!

31-01-2017 12:25

Uw publiek aantrekkelijk informeren en vermaken met uw narrowcasting? Of een mooie presentatie geven die de aandacht vasthoudt? De stijl en inhoud van uw presentatie zijn namelijk de bepalende factor of uw publiek uw informatie wel echt bekijkt. Ons team van grafische specialisten staat klaar om de opmaak en inhoud (content) van uw presentaties op maat voor u te ontwerpen.

De kracht zit in de visualisatie! Of het nu gaat om de presentatie van uw bedrijf, een productintroductie of de narrowcasting presentatie waarmee u uw bezoekers verwelkomt, een goed gestructureerde en gevisualiseerde presentatie vergroot uw succes nóg verder. Onderzoek wijst uit dat het echt van belang is dat u zorgt voor een pakkende opening, heldere structuur, aantrekkelijke “uitsmijter”. Met name bij narrowcasting content zit de kracht van de communicatie in de visualisatie en presentatie.

Op-maat-gemaakt en aantrekkelijk

Vertrouw dáárvoor op de grafisch specialisten van BIS Creative. Vanwege het belang van een goed opgezette en gevisualiseerde presentatie, vragen steeds meer klanten ons hun (narrowcasting) presentatie te maken. Dat varieert van een standaard corporate template in uw huisstijl waarin u naar hartenlust zelf uw presentatie opmaakt tot compleet verzorgde presentaties met HTML5 en video-elementen.

Verrijk uw narrowcasting met widgets

Uw narrowcasting presentatie maakt u pas echt compleet met verschillende widgets, denk bijv. aan nieuws, weer, verkeer en beurskoersen. Onze ervaring en die van veel van onze klanten is dat dit soort informatie aansluit op de behoeften van de passanten/gebruikers en zorgt voor meer aandacht voor de overige informatie, die via een narrowcasting oplossing wordt verspreid.

Hoe het ook zij. Wat u ook wilt… Onze grafisch specialisten zijn u graag van dienst!

Meer weten over de mogelijkheden van de afdeling van BIS Creative?
Kijk op onze website of bel BIS 0180 – 486 777.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte