Nieuws

Interview EventBranche: De personal touch van BIS Event Rental

19-07-2017 10:23

Iedereen in de eventbranche vindt zich flexibel, denkt vanuit de klant en is expert op een bepaald gebied. Maar in de wereld van techniek ben je onderscheidend door je persoonlijke benadering, het goed kunnen verplaatsen in de situatie van je opdrachtgever en de begeleiding van je klant tijdens het gehele proces; van ontwerp tot realisatie.

Ooit begonnen als afdeling van BIS nam BIS Event Rental in 2005 Westland Studio’s over, en maakten zij een grote stap als audiovisueel totaaloplosser. Inmiddels faciliteert de event-rental-tak ruim 300 kleine en grote evenementen per jaar. Van beeldweergave, geluid en verlichting, webcasting en videoregistratie tot podiumbouw én eventdecoratie. Kortom, een bekwame speler die daarbij ook nog eens een professionele internationale organisatie achter zich heeft.

EventBranche sprak met Arno Nooteboom, sales manager bij BIS Event Rental, over de kracht van zijn BIS Event Rental en de persoonlijke touch die het bedrijf hoog in het vaandel heeft staan. ‘Je kunt een hoop roepen, maar ervaar het maar’.

De mogelijkheden van Event Rental ontdekt u elders op onze website.
Het volledige interview (in PDF) downloadt u via deze link.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte