Nieuws

EME Outlook besteedt veel aandacht aan BIS en Econocom

01-02-2018 10:13

Al eerder lieten wij u weten dat ook internationale media aandacht besteedden (en nog besteden) aan het AV as a Service aanbod, dat BIS samen met Econocom Nederland heeft ontwikkeld en steeds verder uitbreidt. Zo interviewde Gary Kayye van rAVe BIS CEO Jean Pierre Overbeek en publiceerde het Amerikaanse Commercial Integrator een interview met de CEO’s van beide organisaties. Maar daar is het niet bij gebleven…

Achter de overname-schermen

Deze week verscheen er een uitgebreid artikel van 10 pagina’s in het Engelstalige EME Outlook Magazine, dat wordt verspreid naar 395.000 lezers in heel Europa. In een open en dynamisch interview geven (opnieuw) de CEO van Econocom Nederland, Yann Toutant, en de CEO van de BIS groep, Jean Pierre Overbeek, hun visie op de toegevoegde waarde van audiovisuele & IT oplossingen en de ontwikkelingen in de audiovisuele industrie. Daarnaast wordt er een inkijkje geven in de overwegingen en ideeën achter de overname van BIS door Econocom.

Opnieuw AV as a Service

Het zal niemand verbazen dat ook in dit interview de meeste aandacht uitgaat naar AV as a Service; als trend in het algemeen, maar ook naar de grote voortrekkersrol die BIS en Econocom op dit gebied in de industrie spelen. Zo zegt Yann Toutant ergens halverwege het interview: “Customers don’t want to lease or buy; they want to use! So our ‘as a service’ model involves us keeping ownership of the technology while continuously delivering services, maintenance, updates and support; to make sure every aspect of responsibility is taken away from the customer”.

Prachtige BIS projecten

Deze en tal van andere interessante uitspraken vindt u terug in het interview dat online gepubliceerd is, en dat niet alleen tekstueel bijzonder interessant is, maar ook prachtige foto’s van BIS projecten bevat. Lees het volledige artikel hier.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden met BIS? Nagaan wat AV as a Service voor uw organisatie betekent? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte