Nieuws

Innovatie: Polycom integreert video naadloos in Microsoft Teams

01-10-2018 08:00

In onze E-News van juli informeerden wij u over Microsoft Teams als veelbelovende opvolger van Skype-for-Business. Polycom anticipeert razendsnel op deze ontwikkeling en zorgt voor de naadloze integratie van de Polycom videoconferencing mogelijkheden binnen Microsoft Teams. Samenwerken wordt interactiever, visueler, leuker, effectiever.

Naadloze interactie tussen Polycom en Team gebruikers

Dankzij deze innovatie van Polycom kunnen gebruikers van de endpoints van onder meer Polycom en Cisco (mobile, desktop en room systemen) via Polycom RealConnect zonder problemen contact hebben en (samen)werken met gebruikers binnen Microsoft Teams. Daarbij reiken de mogelijkheden veel verder dan “alleen” het bellen via video en face-to-face contact. Ook het delen van content is dankzij de naadloze interactie geen enkel probleem meer. Dankzij Polycom haalt u nóg meer uit Microsoft Teams.

Ga naar de Polycom reseller-of-the-year

Voor de integratie van uw Polycom oplossingen vertrouwt u op BIS. In augustus 2018 is BIS door Polycom uitgeroepen tot Polycom Reseller of the Year (regio EMEA). De Polycom Awards worden jaarlijks toegekend aan die partners die zich onderscheiden door hun prestaties, succesvolle uitrol van aansprekende projecten, zakelijke resultaten en toewijding om gezamenlijk innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Voor ons een mooie erkenning. Voor u een extra zekerheid dat u op BIS kan rekenen!

Sparren met een specialist

Wilt u meer informatie? Vrijblijvend sparren met een specialist? Ontdekken welke mogelijkheden en voordelen de Polycom videoconference oplossingen in petto hebben voor uw organisatie?

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte