Nieuws

Sluit nu een AV-as-a-Service abonnement af op uw bestaande AV & IT oplossingen

06-11-2018 14:37

Het feit dat u eigenaar bent van audiovisuele & IT apparatuur levert weinig op voor uw organisatie. Uiteindelijk gaat het erom dat uw medewerkers de systemen onbezorgd (kunnen) gebruiken, toch? Stel dat uw collega’s gewoon met de gerealiseerde oplossingen en ruimtes kunnen blijven werken en dat u tegelijkertijd het geld dat nu “vast zit” in deze oplossingen vrij kan maken om te investeren in groei, innovatie, marketing. Zou u dat willen?

Wel de lusten van gebruik, niet de lasten van bezit

Samen met onze moeder Econocom biedt BIS nu de aantrekkelijke mogelijkheid om uw bestaande Audiovisuele & IT oplossingen om te zetten naar een AV-as-a-Service oplossing; met alle voordelen van dien. Wij kopen uw AV & IT infrastructuur – hardware en software – en verzorgen vervolgens het onderhoud en de service voor u. En u? U betaalt alleen nog een vast maandbedrag voor het gebruik. U genereert vrije cash, verbetert uw balanspositie en in veel gevallen kunt u (een deel van) uw audiovisuele ruimtes vernieuwen met nieuwe technologie.

Uw voordelen op een rij

  • De lusten van gebruik, zonder lasten van bezit
  • Verbetering van de cashflow
  • Off-balance financiering
  • Vast kostenniveau gedurende de abonnementsperiode
  • Vereenvoudiging van uw administratieve en logistieke processen
  • Duurzame afvoer van verouderde apparatuur

Hoe werkt dit in de praktijk?

Op basis van uw oorspronkelijke facturen en uw aanschaf- en/of boekwaarde bepalen wij de waarde van uw oplossingen en het bedrag waarvoor wij uw oplossingen van u over nemen. Daarnaast berekenen wij het termijnbedrag voor de door u gewenste contractduur. Hierbij zullen we u verrassen met een uiterst scherpe calculatie. Na verkoop van uw assets aan BIS ontvangt u één factuur per periode.

Meer informatie? Direct profiteren?

Lees meer over deze interessante optie. Wij komen graag met een audiovisueel en financieel expert bij u langs om de mogelijkheden en voordelen voor u in kaart te brengen. Dat verplicht u overigens tot niets.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik onze speciale pagina.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte