Nieuws

Ontdek de revolutionaire Sharp Windows Collaboration Display zelf op één van onze demomiddagen

06-05-2019 15:15

Je hebt hem eerder al voorbij zien komen, het nieuwste touchscreen op de markt. Op de ISE 2019 hebben wij al kennis gemaakt met dit 70 inch grote Windows Collaboration Display van Sharp. En hij is echt revolutionair. Qua interactie, qua schrijfervaring, qua mogelijkheden en qua IoT-integratie. Zelf ervaren? Kom naar één van onze inloopmiddagen!

Als eerste bij BIS|Econocom beschikbaar

Nog heel even wachten en dan verwelkomen wij als eerste system integrator in Nederland de Sharp WCD! Half mei hebben wij het demo-model voor jou (en voor onszelf natuurlijk) beschikbaar in ons nieuwe pand in Barendrecht. Je bent hier van harte welkom om het display helemaal zelf te ervaren en uit te proberen. Wees er snel bij, dan profiteer je nog voor de zomer van de beperkte voorraad.

Ervaar het Windows Collaboration Display zelf

Kom naar één van onze inloopdagen in mei en juni en ervaar zelf alle voordelen van de Sharp Windows Collaboration Display. Uiteraard zorgen wij dat er een hapje en drankje klaarstaat. Tijdens onderstaande demomiddagen ben je – op afspraak - tussen 13:00 en 16:00 uur welkom in ons nieuwe kantoor in Barendrecht:


  • Vrijdag 7 juni
  • Vrijdag 14 juni
  • Vrijdag 21 juni

Meld je even aan via de onderstaande button:


Meld je hier aan

Eerst meer weten?

Eerst meer weten over het Windows Collaboration Display? Lees dan dit bericht met alle functionaliteiten en voordelen.

Persoonlijk advies

Vragen of persoonlijk advies? Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik één van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte