Nieuws

BIS|Econocom haalt PSNI Global Deployment certificering

28-05-2019 08:52

BIS|Econocom heeft met trots de PSNI Global Deployment certificering behaald. Deze certificering zorgt ervoor dat ons service- en integratieniveau voldoet aan de door PSNI wereldwijd gestandaardiseerde eisen. Ongeacht waar ter wereld een project zich bevindt.

Wereldwijde consistentie. Van ontwerp tot programmering en integratie

De PSNI Global Deployment certificering is een waardevolle mijlpaal voor onze organisatie en stelt ons in staat internationaal consistent met andere system integrators te werken. Het naleven van de PSNI-normen garandeert de algehele kwaliteit van het werk van PSNI-leden en zorgt voor consistentie. Van advies en ontwerp tot programmering en integratie. Samen concentreren we ons op dezelfde doelen met het beste resultaat voor onze klant.

Over PSNI Global Alliance

PSNI brengt een divers netwerk van A-kwaliteit integrators en fabrikanten samen om op maat gemaakte oplossingen voor de klanten van leden te leveren. Met meer dan 170 leden wereldwijd, verenigd onder de paraplu van PSNI, werken integrators nauw samen om een optimale klantervaring te bieden in uiteenlopende markten en regio's, die verder gaan dan het bereik en de mogelijkheden van het individuele lid.

Wil je meer weten over PSNI Global Alliance? Of over internationale projecten?
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte