Nieuws

Cisco certificeert BIS|Econocom opnieuw als Premier Certified Partner

16-07-2019 14:56

Op 5 juli 2019 heeft BIS|Econocom opnieuw de Cisco Premier Partner certificering behaald. Een mooie erkenning, waar we natuurlijk hartstikke trots op zijn.

Met deze certificering bewijzen we over alle kennis en vaardigheden te beschikken om in heel Nederland Cisco-oplossingen te verkopen, installeren en ondersteunen. En dat is dan weer waardevol nieuws voor onze klanten en opdrachtgevers, want mede hierdoor zijn wij een bewezen toonaangevende business partner op het gebied van collaboration en videoconferencing . Vanaf het eerste advies tot ver na de implementatie waarborgen wij de kwaliteit van deze Cisco-oplossingen.

Jaarlijkse certificering

Het Cisco Premier Certified Partnerschap is één jaar geldig. Ieder jaar moeten partners laten zien dat zij nog steeds aan alle strenge kwalificatiecriteria voldoen. Doen zij dat, dan wordt de certificering opnieuw voor een jaar verstrekt. Ook in 2018 werd BIS|Econocom benoemd tot Cisco Premier Certified Partner.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe onze kennis van deze oplossingen kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden rechts op de pagina of bel naar 0180-486777 en maak een afspraak. Onder het genot van een goede kop koffie wisselen we graag eens met je van gedachten en inspireren we jou graag met de wow-factor van ons nieuwe kantoor.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte