Nieuws

Hoe maak je van een tunnel een congreslocatie?

02-10-2019 17:29

Eind september hebben onze Event Rental collega’s een bijzondere en uitdagende opdracht mogen uitvoeren. Ze hebben twee tunnelbuizen omgebouwd tot beurs- en congreslocatie, met alles erop en eraan. Supergaaf om te zien hoe zij er in geslaagd zijn om een compleet lege, betonnen buis om te bouwen tot sfeervolle locatie. Hoe? Dat vertellen we graag!

Perfect samenspel tussen licht, beeld en geluid

Doordat onze opdrachtgever zo verstandig was om ons vroeg bij zijn project te betrekken, waren we in staat om de bestaande wensen optimaal in te vullen en de verwachtingen te overtreffen. Dankzij de perfecte balans tussen omgeving, techniek en gebruiker én het subtiele samenspel tussen licht, geluid, beeld én decor zijn we er in geslaagd een intieme presentatie-setting te realiseren, waarin de verschillende kleuren verlichting overeenkwamen met verschillende sessies/onderwerpen van de dag.

Technische invulling voor de liefhebber

Voor de liefhebbers vermelden we graag dat we o.a. gebruik gemaakt hebben van een aantal 20.000 ANSI Lumen projecties in de grotere ruimtes, maar ook meerdere projecties in een kleinere setting met 10.000 ANSI Lumen. De Dolby audio-oplossing zorgde in de plenaire zaal bij de verschillende films voor een overweldigende beleving. Verder werd een aantal subzalen volledig voorzien van de benodigde techniek en meubilair en we plaatsten op de beursvloer grote LED monitoren voor een indrukwekkende beeldweergave.

Aandacht Instore & Livecom

Als hoofdaannemer hebben we overigens veel meer geregeld dan alleen de audiovisuele oplossingen. Ook de benodigde krachtstroom, stroomverdelers, bekabeling, stoelen, tribune, podia en verdere aankleding zijn door BIS|Econocom verzorgd. Leuk om te vermelden is dat dit bijzondere project de aandacht heeft getrokken van het vakblad Instore & Livecomm, dat er dit artikel aan wijdde.

Seeing is… beleving!

Seeing is… beleving! Dankzij de specialisten van BIS|Econocom Event Rental. Meer weten? Afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Ga naar deze webpagina’s of bel: 0180 – 486777 en vraag naar één van onze Event Rental Specialisten.

Neem vandaag contact op en zorg ook voor een spraakmakend evenement.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte