Nieuws

Wij geloven in de kracht van samen

03-12-2019 13:16

De wereld van de technologie verandert snel. Razendsnel. Graag nemen wij je mee op onze reis door die wereld. Daarbij willen wij inspireren; je laten zien wat onze mogelijkheden voor jou zijn, welke voordelen wij voor jou realiseren. Daarom hebben we een nieuwe corporate video ontwikkeld, waarin we laten zien wat je samen bereikt. Samen met collega’s, leveranciers, klanten, partners stijg je boven jezelf uit.
Meer interactie, hogere productiviteit

Ja, wij geloven in de kracht van samen. Daarom staan we iedere dag voor jou klaar. Met onze kennis en technologie brengen wij talent bij elkaar, verbinden we mensen, zorgen wij dat jij optimaal profiteert van het menselijk kapitaal in jouw organisatie. We stimuleren interactie, verbeteren de samenwerking en verhogen de productiviteit. Dit doen wij door een stimulerende omgeving te ontwerpen die jouw collega’s optimaal ondersteunt met oplossingen voor collaboration, video conferencing, workplace management, narrowcasting etc.

Product van eigen bodem

Wist je overigens dat onze corporate video is gemaakt door ons eigen creative team? Dat kunnen wij dus ook. Ook voor jou! Samen hebben we het concept bedacht, samen de verhaallijn geschreven. We hebben zelf de opnames gemaakt, de video-editing verzorgd en de visuele effecten toegevoegd. Veel collega’s hebben zelf een rol in onze film. Het is echt een op-en-top BIS|Econocom productie. Wil jij ook zo’n fraaie corporate video? We maken ‘m graag voor je!

Meer informatie?

Geloof jij ook in de kracht van samen? Meer weten over onze mogelijkheden voor jou? Of wil je een aansprekende corporate video laten maken? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 . of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte