Nieuws

Bezoekers Sharp WCD demo-dag enthousiast over collaboration mogelijkheden

03-12-2019 13:52

Er is inmiddels veel over geschreven… Maar wat is nou echt de toegevoegde waarde van de Sharp Windows Collaboration display
voor gebruikers in hun dagelijkse werk? Deze vraag stond centraal tijdens onze WCD demo dag op 21 november, waar wij zo’n 50 professionals uit 39 organisaties hebben ontvangen.

Onverdeeld positieve reacties

In een korte demo van 45 minuten hebben onze specialisten in praktijk laten zien waarom nu juist dit scherm zo anders is en hoe deze tool bijdraagt aan grootse teamprestaties. De reacties waren onverdeeld positief. Vooral de aansluiting op veelgebruikte Microsoft applicaties zoals Microsoft Teams en Microsoft Office zorgen ervoor dat gebruikers zonder enige kennis het scherm toch kunnen inzetten waar het voor bedoeld is; precies zoals ze dat gewend zijn in hun Microsoft omgeving.

Data-driven facility management

Waar facilitair beheerders blij van worden is de integratie van IoT Sensor Hub. Via verschillende sensoren wordt continu informatie verzameld over o.a. de tempratuur, bezetting en luchtkwaliteit in de vergaderruimte. Data die zij vervolgens kunnen gebruiken om planning, gebruik en atmosfeer van de vergaderruimtes te optimaliseren.

Niet geweest maar wel benieuwd?

Heb je de Sharp WCD Demo dag moeten missen maar ben je wel geïnteresseerd? Bel even met BIS|Econocom: 0180 - 486 777 . We geven je alsnog graag een demo.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte