Nieuws

Tijdelijk (extra) Audiovisuele technologie inzetten? Event Rental!

16-03-2020 16:59

Je hebt in onze nieuwsbrief en in meerdere nieuwsitems op onze website kunnen lezen hoe moderne audiovisuele technologie uitkomst biedt in de huidige Corona-crisis. Het is goed om te weten dat je bijvoorbeeld de oplossingen om video te streamen ook bij ons kunt huren. En dat niet alleen...

Webcast je events en bereik toch je publiek

Evenementen gaan niet door. Dat is één van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de Corona-verspreiding in te dammen. Wil je toch je publiek bereiken? Zorg voor een live stream en biedt je (internationale) event digitaal aan; live en/of on-demand.

All-inclusive ontzorging

Event Rental verzorgt de hele webcast voor je. Denk aan studio inrichting, broadcast camera’s, licht, audio, hosting en opmaak van de portal in jouw herkenbare huisstijl. Inclusief de mogelijkheden om interactiviteit toe te voegen en het gesprek aan te gaan met je kijkers.

Maar Event Rental kan meer voor je betekenen…

  • Het huren van laptops om thuiswerken mogelijk te maken
  • Het inrichten van crisiscentra

Advies-op-maat

Wil je ook ondersteuning van Event Rental voor jouw business in deze lastige periode? Wij denken graag mee in de mogelijkheden. Meer over onze mogelijkheden vind je op de Event Rental webpagina’s.

Voor advies op maat bel je 0180 - 486 777 of gebruik je de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte