Nieuws

Het mág weer! Zorg voor een perfect evenement met Event Rental

02-09-2021 11:19

Webinars, hybride bijeenkomsten, online stemmingen, streaming media… We zijn blij dat het technisch allemaal kan en dankbaar dat we veel organisaties op deze manier hebben kunnen helpen. Maar we worden nog veel blijer van het idee dat we je gewoon weer kunnen ondersteunen met live evenementen. Want hoe fijn online ook is, persoonlijke ontmoetingen zitten in ons DNA. En wat hebben we die gemist!

Ook voor jouw organisatie gaan we graag weer aan de slag

Mensen weer écht bij elkaar brengen, dat is ons ding. Het creëren van die speciale sfeer, waar gesprekken spontaan ontstaan en waar je ongemerkt wordt geïnspireerd door de kleine dingen. Onze Event Rental collega’s hebben de ideeën en de apparatuur om voor jou het onderscheid te maken en kunnen niet wachten om ook voor jouw organisatie snel weer aan de slag gaan! Uiteraard volgens de dan geldende richtlijnen en waar gewenst live uitgezonden op het web.

Flexibiliteit staat voorop

Mocht het toch de verkeerde kant op gaan, dan staan we natuurlijk nog steeds voor je klaar met onze live of on demand webcastoplossingen. We blijven flexibel!

Ook een event organiseren voor jouw organisatie?

Wil jij ook een evenement organiseren voor jouw medewerkers, klanten of andere relaties maar weet je niet zo goed wat er nu wel of niet mogelijk is? Wij denken graag met je mee! Sparren met één van onze specialisten?

Laat je alvast inspireren op dit deel van onze website en neem contact op via het formulier rechts of bel 0180 – 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte