Nieuws

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

05-10-2021 13:27

Wil je ook zo graag met je personeel en relaties even terugblikken op 2021? Een toost uitbrengen op 2022? Of gewoon gezellig met elkaar samen zijn in een sfeervolle, mooi aangeklede ruimte met daarbij een hapje en een drankje, misschien wat toespraken of een presentatie en een gezellig muziekje? De kans is groot dat je daar na bijna 2 jaar online meetings, virtuele borrels en livestreams erg aan toe bent!

Maak indruk met de nieuwste technologie

Heb je de faciliteiten niet in huis of geen tijd om dit te organiseren? Geen probleem, wij doen het graag. Ons Event Rental team zorgt voor innovatieve technologie waarmee je écht indruk maakt op je relaties en medewerkers. Van een spetterende ontvangst van je gasten en sfeervolle decoratie tot de verzorging van catering, entertainment en alle techniek zoals verlichting, geluid, beeld, opname en regie.

Liever een online event? Doe eens een radioshow!

Wil je niet met zoveel mensen bij elkaar komen? Mag je niet? Geen probleem. Met onze mobiele studio kunnen we op iedere plek een webcast verzorgen. Of ga voor een ludiek event en organiseer eens een radioshow! Iedereen kan online meekijken of luisteren naar een geweldige show, met allerlei onderdelen met en door medewerkers. Denk aan interviews met collega’s, ingediende muzieknummers, optredens en spelletjes waarop luisteraars kunnen inbellen. Enorm leuk en goed voor de binding met je personeel!

Voor ieder budget een creatieve invalshoek

Omdat ieder evenement uniek is en ieder budget uniek ook, denken wij graag met je mee. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een creatieve invalshoek waar je vaak zelf niet aan gedacht hebt. Wij nemen je alles uit handen en stemmen alle elementen van je evenement perfect op elkaar af. Zo kun je, net als je personeel en relaties, heerlijk genieten van een speciale dag of avond.

Wil jij ook een tot in de puntjes verzorgde kerst-, eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Wees er dan op tijd bij. We gaan graag met je in gesprek. Kijk bij Event Rental voor meer informatie.

Vrijblijvend advies? Bel onze Event Rental specialisten 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte