Nieuws

Indoor LED… Indrukwekkend & Inspirerend. Dit wil jij ook!

30-05-2022 14:52

Je kunt er niet meer omheen, op steeds meer plaatsen worden LED walls ingezet om jou als voorbijganger te informeren, inspireren en imponeren. En dat is niet voor niks. LED walls worden steeds beter en toegankelijker, makkelijker te installeren en de (creatieve) mogelijkheden zijn enorm. Dit zagen we ook op de ISE, waar fabrikanten graag de kwaliteit en veelzijdigheid van deze eyecatchers lieten zien.

A-merk indoor LED walls met bewezen kwaliteit

De ontwikkeling van LED walls van onze A-merk leveranciers heeft de laatste jaren echt een vlucht genomen. Op de ISE eerder deze maand werd de indrukwekkende kwaliteit van de nieuwe generatie LED walls snel duidelijk. Daarnaast komen fabrikanten met meer verschillende oplossingen, zoals scherp geprijsde ‘instap’ LED walls in verschillende formaten, maar ook high brightness oplossingen en creatieve LED walls. Het paradepaardje onder de LED walls is The Wall van Samsung, met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en ongekend formaat is de kijkervaring echt fenomenaal.

Maak indruk met jouw creatieve LED wall

Indoor LED walls worden opgebouwd uit kleine modules, waardoor ze in allerlei vormen kunnen worden samengesteld. Een LED wall over de volledige breedte van een ontvangstbalie? Een reeks schermen die meelopen met de vorm van een roltrap? LED op de grond als eyecatcher? De mogelijkheden zijn praktisch oneindig. En omdat creatieve vormen vragen om creatieve content helpt ons Creative team je hier graag mee. Geheel in de huisstijl van jouw organisatie.

Ook indrukwekkend communiceren met een LED wall?

Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om de perfecte LED wall voor jouw situatie te vinden.

Neem contact op via de knoppen rechtsboven of bel 0180 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte