Nieuws

Duurzaamheid centraal | Wij breiden onze interieurmogelijkheden verder uit

07-03-2023 16:59

BIS|Econocom onderscheidt zich van veel andere audiovisuele leveranciers doordat wij in staat zijn om audiovisuele oplossingen écht onderdeel te maken van jouw interieur. Onze interieurarchitecten zorgen voor een optimale beleving en audiovisuele integratie. En met die visie én jarenlange ervaring ontwerpen ze ook de meest prachtige en duurzame meubels. Zoals de VisionWall Freestanding Vilt.

VisionWall Freestanding Vilt; gemaakt van 300 gerecyclede PET-flessen

De VisionWall Freestanding Vilt; een uniek meubel dat grotendeels is gemaakt van de vezels van 300 gerecyclede PET-flessen. Dit speciale PET-vilt is milieuvriendelijk, heeft een warme uitstraling en zorgt voor betere akoestiek. Bovendien is het PET-vilt verkrijgbaar in diverse kleuren zodat deze helemaal afgestemd kan worden op jouw identiteit en interieur.

Inclusief vergaderscherm, camera en mini pc

In dit vrijstaande AV meubel wordt je vergaderscherm, mini-PC en eventueel een camera netjes gemonteerd. Het meubel is ontwikkeld met het oog op integratie van bekabeling en randapparatuur en optimale ventilatie. Dit volledig vrijstaande meubel is licht van gewicht, eenvoudig te transporteren en te monteren.

Bekijk hoe de VisionWall Freestanding Vilt past in jouw ruimte

Omdat dit meubel modulair is, hebben wij er ook een interactief AR model van ontwikkeld. Met je smartphone of tablet kun je het meubel in iedere gewenste ruimte “plaatsen” en bekijken. Ideaal om te zien of VisionWall tot zijn recht komt op een specifieke plek. Doordat je met AR niet meer hoeft in te beelden hoe een ruimte eruit komt te zien, is het makkelijker om goede keuzes te maken.

Geniet ook van een optimale beleving en audiovisuele integratie

Wil jij ook je vergader en presentatie faciliteiten onderdeel worden van je interieur? Advies van onze interieurarchitecten? Of ervaren hoe de VisionWall Freestanding Vilt of andere meubilair er in jouw ruimte uitziet?

Vul het contactformulier rechts in en ervaar het zelf.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte