Nieuws

Alles weten over hybride werken met Yealink? Kom lunchen!

08-03-2023 09:15

De manier waarop we werken is definitief veranderd. Medewerkers hebben ontdekt hoe fijn het is om enkele dagen per week vanuit huis of een andere locatie te werken en ook organisaties zien de voordelen van meer vrijheid en flexibiliteit voor de medewerkers. Het verhoogt de productiviteit en verbetert de work/life-balans en tevredenheid. Zeker als de thuiswerker naadloos kan samenwerken met zijn op kantoor werkende collega’s in een optimaal ingerichte hybride kantooromgeving.

Uitdagingen van het hybride werken

Tegelijkertijd komen organisaties hierdoor voor de nodige uitdagingen te staan. Hoe zorg je dat kantoorwerkers en remote werkers naadloos met elkaar kunnen samenwerken? Hoe zorg je ervoor dat collega’s elkaar nog weten te vinden, zowel op kantoor als online? En hoe richt je je vergaderruimtes zo in dat deelnemers zowel fysiek als remote zonder technische issues kunnen aansluiten bij een meeting?

Hardware die je medewerkers ondersteunt

Herkenbaar voor jouw organisatie? Tijdens onze lunchsessie bespreekt onze Yealink expert al deze uitdagingen waar je in de transformatie naar het hybride werken mee te maken krijgt, én de oplossingen die Yealink hiervoor biedt. De Yealink oplossingen, zoals videobars en meetingboards, werken naadloos samen met Microsoft Teams, zijn erg gebruiksvriendelijk en zorgen ervoor dat je medewerkers optimaal kunnen werken en samenwerken.

Hybride werken met Yealink

Dinsdag 4 april
12:30 uur – 13:30 uur

The wAVe Barendrecht


Mis deze sessie dus niet! In een uurtje, inclusief een goed verzorgde lunch, ben je weer helemaal bij! Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. Meld je hieronder aan.Meer weten over de oplossingen van Yealink of andere mogelijkheden van BIS|Econocom? Bel voor gratis en vrijblijvend advies 0180 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte