Nieuws

Puzzel je eigen meeting room in elkaar met AR

29-09-2023 11:00

Beleving! Daar draait het om in de oplossingen die wij realiseren. Niet alleen in het uiteindelijke resultaat maar juist ook de weg ernaartoe. Om die reden werkt onze creatieve afdeling en interieurarchitecten al jaren aan én met AR en VR. Met je smartphone zien hoe een meubelstuk past in jouw meeting room? Virtueel door je nieuwe kantoorpand wandelen? Of met een virtuele maquette je vergaderruimte samenstellen? Het kan allemaal!

Meubels op ware grootte in je meetingroom plaatsen

Eerder schreven we al over onze fantastische tool waarmee je meubels en producten op ware grootte in een ruimte kunt plaatsen. Ideaal om te zien of een bepaald meubel tot zijn recht komt op een specifieke plek en hoe de verhoudingen zijn in die ruimte. Het kiezen van het juiste meubelstuk is daardoor een stuk makkelijker.

Maar wat als de ruimte nog niet bestaat?

Vanaf nu bieden we je ook de mogelijk om je ruimtes op maquette-niveau te ontwerpen. Heel eenvoudig en laagdrempelig met AR Scan-kaarten. Het enige dat je hoeft te doen is de speciaal ontworpen kaartjes – ieder kaartje staat voor een meubelstuk - te scannen en het betreffende meubel komt in 3D tot leven. Wanneer je de kaarten verplaatst, bewegen de AR-modellen gewoon mee. Hierdoor combineer je moeiteloos verschillende meubels met elkaar en stel je je eigen meeting room samen.

Interactie en levensechte uitstraling

Dankzij real-time belichting en schaduwen krijgt virtueel meubilair een levensechte uitstraling, waardoor de ervaring meeslepend en innovatief wordt. AR betrekt onze klanten op een interactieve manier bij het visualiseren van hun ontworpen ruimte. Bovendien stelt het onze verkoopteams in staat om ideeën direct te demonstreren, waardoor de presentatie versterkt wordt. Doordat je met AR niet meer hoeft in te beelden hoe een ruimte eruit komt te zien, is het makkelijker om goede keuzes te maken.

In voor een creatieve brainstorm?

Wil jij ook graag je ruimtes opnieuw inrichten maar vind je het moeilijk de juiste keuzes te maken? Plan een interactieve brainstorm met één van onze specialisten. Ideeën komen direct tot leven!


Vul het contactformulier rechts in en ervaar het zelf.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte