Nieuws

Event Rental ondersteunt lintjesregen 2024 in Rotterdam met audiovisuele expertise

14-05-2024 10:34

Op 26 april werd de jaarlijkse lintjesregen gehouden in het prachtige stadhuis van Rotterdam. Onze Event Rental kreeg de eer om, in samenwerking met de multimedia medewerkers van de gemeente Rotterdam, de audiovisuele ondersteuning te verzorgen en bij te dragen aan een professionele en feestelijke beleving voor alle aanwezigen.

Livestreaming voor toegankelijkheid op afstand

Naast de ondersteuning ter plaatse hebben we ook een oplossing geboden voor degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn. Met livestreamingtechnologie werd de ceremonie geregistreerd en gestreamd, zodat mensen op afstand toch konden deelnemen aan dit gedenkwaardige moment. Familieleden, vrienden en bewonderaars van de gelauwerden konden zo de ceremonie volgen en de bijzondere momenten delen, waar ze zich ook bevonden.

BIS|Event Rental heeft deze live uitzending geheel mogen verzorgen. Van de opnames met meerdere camera’s, de regie, het inrichten van het webportal tot het uitzenden van de live stream.

Onvergetelijke dag voor alle aanwezigen

"Als team streven we ernaar om evenementen van elke omvang te ondersteunen met onze technologische expertise," aldus John Klein, Event Rental Specialist van BIS|Econocom. "We zijn ontzettend vereerd om onze expertise in te zetten voor zo'n waardevol evenement. De lintjesregen is een moment om stil te staan bij de bijzondere prestaties van Rotterdammers die zich met hart en ziel inzetten voor hun stad. We ondersteunen dan ook graag om deze dag onvergetelijk te maken voor alle aanwezigen. Dankzij de samenwerking tussen de technische experts van BIS|Econocom, het Multimedia Team van Gemeente Rotterdam en de organisatoren verliep de lintjesregen vlekkeloos, waardoor alle helden de erkenning kregen die ze verdienen."

Ook een onvergetelijk event organiseren?

Wil je ook een succesvol evenement organiseren waar bezoekers het nog lang over zullen hebben? Schakel Rental Event in!

Laat je gratis adviseren door onze experts. Vul het contactformulier rechts in of bel BIS|Econocom 0180 – 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte