BIS 35 jaar

BIS|Econocom bestaat 35 jaar! Dat vieren wij graag samen met u

BIS|Econocom bestaat 35 jaar. En dat vieren wij graag met u. Ons jubileum staat dit jaar in het teken van de strijd tegen kanker en de ondersteuning van het Daniel den Hoed-fonds. Met de deelname van TEAM BIS aan de onvergetelijke Tour-for-Life fietstocht, van Italië naar Nederland, hebben we al een flink bedrag ten goede van Daniel den Hoed opgehaald. Maar daar laten we het niet bij. Op donderdag 1 november organiseren wij een benefietavond met een heerlijk diner in het Zalmhuis inclusief een veiling.

TEAM BIS fietst voor Tour for Life

Ter ere van dit jubileum doet een enthousiast team BIS|Econocom medewerkers mee aan de Tour for Life; een 1.300 km lange fietstocht van Italië naar Nederland. Al het opgehaalde sponsorgeld gaat 100% naar de financiering van wetenschappelijke kankeronderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur. TEAM BIS heeft ruim € 27.000 opgehaald met de Tour for Life. In totaal is er meer dan 1 miljoen euro opgehaald door alle deelnemers. Een geweldige bijdrage aan het Daniel den Hoed fonds. Lees hier meer over onze deelname of kijk de after movie.

Benefietdiner & veiling in het Zalmhuis

Ter afsluiting van ons jubileumjaar organiseerden wij op donderdag 1 november jl. een benefietdiner in het Zalmhuis in Rotterdam. Deze bijzondere avond wordt gehost door een ambassadeur van Daniel den Hoed. Er werd een uitgebreid diner geserveerd en onder het genot van sfeervolle live muziek. Tussen de gangen door werden er uiteenlopende items geveild, waarvan de opbrengst aan Daniel den Hoed is gedoneerd. Op de benefietavond haalden we maar liefst € 40.000 op. Lees hier meer of kijk de after movie.


Ga terug naar BIS|Econocom Corporate.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Nieuws

De perfecte raadzaal: modern, efficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

De perfecte raadzaal: modern, efficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Cisco blijft Webex verbeteren voor de ideale hybride werkomgeving

Cisco blijft Webex verbeteren voor de ideale hybride werkomgeving

Event Rental ondersteunt lintjesregen 2024 in Rotterdam met audiovisuele expertise

Event Rental ondersteunt lintjesregen 2024 in Rotterdam met audiovisuele expertise

nieuws