Referenties

Wonen Zuid

Wij vroegen BIS om meerdere informatie- en vergaderoplossingen te realiseren in onze etalages, centrale ruimtes, spreekkamers en conferentieruimtes met als doel medewerkers efficiënt te laten vergaderen en klanten professioneel te informeren. De wijze waarop BIS onze vraag heeft ingevuld is adequaat en professioneel. - Wonen Zuid

De vestigingen van Wonen Zuid in Roermond en Heerlen waren toe aan een nieuwe audiovisuele inrichting. In Roermond werd het kantoor gerenoveerd en het kantoor in Heerlen werd verhuisd naar het voormalige HEMA pand.

12 LCD schermen in etalages om passerende woningzoekers aantrekkelijk te informeren over het actuele woningaanbod

Wonen Zuid is een woningcorporatie in Limburg, die mensen aan een goede en betaalbare huur- of koopwoning wil helpen. Om passerende woningzoekers aantrekkelijk te informeren over het actuele woningaanbod zijn in totaal 12 LCD schermen geïnstalleerd in de etalages. Daarnaast zijn er in de kantine en andere gemeenschappelijke ruimtes diverse LED monitoren geplaatst waarop fraai gevisualiseerde informatie wordt aangeboden, zoals het woningaanbod, mededelingen, nieuws, weer en verkeer. Via de ingebouwde monitoren in de balie kunnen bezoekers op professionele wijze worden welkom geheten. Tevens is hier actuele weer en nieuws informatie zichtbaar.

narrowcasting, informeren bezoekers

Informatie door verschillende deelredacteuren bepaald en naar het juiste scherm gestuurd.

Alle bij Wonen Zuid geïnstalleerde monitoren worden eenvoudig en volautomatisch van de relevante informatie voorzien met behulp van BIS ID, het door BIS ontwikkelde narrowcasting systeem, waarmee informatie snel, simpel, safe en real time verspreid en weergegeven kan worden. De content wordt door verschillende deelredacteuren bepaald en via BIS ID naar het juiste scherm gestuurd. Door de koppeling met de bestaande website van Wonen Zuid wordt het woningaanbod op de monitoren automatisch actueel gehouden. De monitoren die in de etalage en algemene ruimtes zijn geïnstalleerd zijn geschikt voor 24/7 gebruik en hebben een zeer goede leesbaarheid bij fel daglicht. Door een speciaal type monitor te gebruiken kunnen passanten die een zonnebril dragen ook perfect de informatie lezen.

21 spreekkamers voorzien van audiovisuele hulpmiddelen

Naast de levering van het Narrowcasting systeem mocht BIS 21 spreekkamers voorzien van AudioVisuele hulpmiddelen. Deze spreekkamers zijn allemaal voorzien van een 50 inch LED scherm. Om zonder allerlei moeilijke handelingen het beeld van een laptop of tablet/smartphone op het grote beeldscherm scherm te laten zien, zijn er HDMI- en VGA-aansluitingen en draadloze verbindingen in de tafel ingebouwd. Zo is er veel minder kans op kabelbreuk, stofophoping en struikelpartijen. Naast deze spreekkamers zijn nog vier conferentieruimtes voorzien van 80 inch LED schermen (203 cm) en tafelaansluitingen en hoogwaardige Audiosystemen.

narrowcasting, informeren bezoekers

Met de inrichting van het nieuwe kantoren- en werkplekconcept ondersteunt Wonen Zuid in flexibiliteit en mobiliteit en faciliteert ontmoetingen en kennisdeling.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Ontvangstbalie
Ontvangstbalie

Informeer en vermaak wachtende bezoekers

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Showroom
Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

lees meer
Bedrijfsrestaurant
Bedrijfsrestaurant

Informeren en motiveren in uw bedrijfsrestaurant

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws