Het 2018 van BIS|Econocom in vogelvlucht

Het 2018 van BIS|Econocom in vogelvlucht

09-01-2019 Geschreven door Annemiek Smouter

In een prachtige nieuwe werkomgeving en met een (deels) nieuwe bedrijfsnaam en frisse huisstijl zijn we 2019 met een vliegende start begonnen. Hiermee is 2019 nu al een jaar waarin we geschiedenis schrijven. Maar ook 2018 was enerverend. Het jaar waarin we onze 35ste verjaardag vierden kenmerkt zicht door vele hoogtepunten. In deze blog blik ik, in vogelvlucht, met u terug op 2018.

 • Succesvolle DON'T BUY IT campagne tijdens de ISE

  Eén keer per jaar vindt in de RAI de Integrated Systems Europe (ISE) plaats. 's Werelds grootste vakbeurs voor de professionele Audiovisuele & IT branche. Voor ons de perfecte plek voor onze DON'T BUY IT campagne. Een campagne met de focus op de mogelijkheden en voordelen van AV-as-a-Service en de mogelijkheid om Audiovisuele & IT faciliteiten op abonnementsbasis te gebruiken. Met o.a. flyers, magneetstickers en een stand hebben we AV-as-a-Service gepromoot. Hoogtepunt was een spraakmakende actie met rondslingerende gevulde portemonnees. Een actie die zeker niet onopgemerkt is gebleven.


 • As-a-Service aanpak van BIS|Econocom krijgt internationale aandacht

  Dat de combinatie Econocom en BIS met zijn AV-as-a-Service aanbod een front runner in de AV & IT markt is, wordt onderstreept door de internationale aandacht die onze As-a-Service mogelijkheden krijgen. Bijvoorbeeld het interview met de beide CEO's van BIS|Econocom en Econocom NL op de website van het Amerikaanse Commercial Integrator. Maar ook het tien pagina's tellende interview in EME Outlook Magazine geeft nogmaals aan dat BIS|Econocom zowel nationaal als internationaal wordt gezien als game changer in de AV & IT markt.

 • Services naar een nog hoger niveau met het BIS|Econocom NOC

  BIS|Econocom verzorgt IT services, zoals IT security, IT patch management en IT monitoring. Stuk-voor-stuk volwassen diensten om systemen veilig, operationeel én up-to-date te houden. Om deze services verder te professionaliseren is een volledig NOC in gebruik genomen; een Network Operations Center waar een team van zes operators fulltime de systemen van onze klanten bewaakt. Een mooie ontwikkeling waarmee we onze IT-dienstverlening naar een nog hoger niveau hebben weten te brengen en onze klanten nog verder kunnen ontzorgen.

 • Publicatie Nationaal benchmark onderzoek professionele AV & IT middelen

  Op woensdag 13 juni publiceerde BIS|Econocom de resultaten van het nationale benchmark onderzoek dat wij lieten uitvoeren door een onafhankelijk bureau. De focus van het onderzoek? De inzet van professionele audiovisuele & IT oplossingen, de redenen, de voordelen, de aandachtspunten, de toekomstplannen etc. En de uitkomsten? Die zijn bijzonder interessant. Het onderzoek geeft inzicht in hoe het is gesteld met het gebruik van audiovisuele en IT-technologieën anno 2018 en geeft een interessant doorkijkje naar de toekomst.

 • Een nieuw pand, een nieuwe fase.

  Sinds onze oprichting in 1983 zijn wij gegroeid. Gelukkig maar. In onze klantgerichtheid, ons type oplossingen, onze kennis, het aantal vestigingen, het aantal FTE. Bij die groei paste een nieuw onderkomen, compleet met de allernieuwste AV & IT technologieën, modernste vergaderruimtes, veelzijdige video-oplossingen, informele huddle solutions, interactieve brainstorm-plekken, aansprekende narrowcasting etc. In oktober zetten wij deze grote stap vooruit en met de gewenste gevolgen. De samenwerking is verbeterd, onze productiviteit gestegen, de kennisdeling gestimuleerd. Wij zijn u hiermee nóg beter van dienst.

 • Jubileumjaar in teken strijd tegen kanker. Bijna € 70k naar Daniel den Hoed

  In 2018 vierden wij onze 35ste verjaardag. Ons jubileumjaar stond in het teken van de strijd tegen kanker en de ondersteuning van het Daniel den Hoed-fonds. Met de deelname van TEAM BIS aan de onvergetelijke Tour-for-Life fietstocht, van Italië naar Nederland, hebben we bijna € 30.000 opgehaald. Maar daar bleef het niet bij. Donderdag 1 november organiseerden wij een benefietavond met veiling. In een sfeervolle zaal in het Zalmhuis in Capelle a/d IJssel genoten meer dan 70 gasten van een shared diner en konden ze in twee veilingrondes bieden op uiteenlopende items. De veilingavond - die geleid werd door de Rotterdamse ondernemer Joop Adelmund - heeft € 40.000 opgebracht, een bedrag dat met een cheque door onze CEO, Jean Pierre Overbeek, werd overhandigd aan Leonore Tuijt, directeur van het Daniel den Hoed fonds. Bekijk de after movie voor een impressie van deze mooie avond.

 • Een nieuwe fase, met een nieuwe naam en nieuwe huisstijl

  In 2016 is BIS overgenomen door Econocom; met alle voordelen van dien en in 2018 zijn wij verhuisd naar een prachtig nieuw onderkomen, vol met de modernste technologie. De overname en de verhuizing markeren twee grote stappen in onze geschiedenis, waarmee wij aan het begin staan van een nieuw, spannend hoofdstuk, dat zich meer dan ooit kenmerkt door klantfocus, innovatie, nieuwe mogelijkheden en meer ontzorging. Daarbij hoort ook een nieuwe naam én een nieuwe huisstijl. Dit om onze nieuwe identiteit verder te onderstrepen en de link met Econocom te versterken. Het nieuwe BIS|Econocom vernieuwt, inspireert, biedt kansen en geeft energie…


 • De realisatie van talloze oplossingen voor uiteenlopende klanten

  De bovenstaande memorabele momenten heb ik in willekeurige volgorde geplaatst. Maar als ik er een ranking in moest aanbrengen, zou deze met stip op nummer één staan: de realisatie van duizenden audiovisuele en IT oplossingen voor talloze klanten… Dat is waar we het allemaal voor doen. Het vertrouwen dat we keer op keer krijgen, is met recht de kroon op ons werk. Het houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we alles uit de kast blijven halen om altijd de juiste (maatwerk) oplossing aan te kunnen bieden. Voor een impressie van wat we zoal gerealiseerd hebben, kijkt u op onze referentiepagina.

Ook profiteren van onze mogelijkheden?

U heeft het gelezen… BIS|Econocom is een veelzijdige organisatie met veelzijdige mogelijkheden. Mogelijkheden waarvan uw organisatie - en de gebruikers van AV & IT technologie binnen uw organisatie - veel voordeel kunnen hebben.

Wilt u profiteren van onze mogelijkheden? Bel: 0180 - 486 777 of gebruik de contactbuttons rechts.

Annemiek Smouter

Written by Annemiek Smouter

Marketing Communication Specialist

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte