Waar let je op bij jouw keuze voor een Audiovisuele & IT leverancier?

Waar let je op bij jouw keuze voor een Audiovisuele & IT leverancier?

03-01-2020 Geschreven door Erwin Hout

Jij hebt de meerwaarde van audiovisuele technologie voor jouw organisatie ontdekt. Je bent zeker van plan dit nieuwe jaar nieuwe oplossingen op het gebied van vergaderen, collaboration, narrowcasting en/of workplace management te laten realiseren. Alleen… wie ga jij vragen dit soort oplossingen bij jullie te realiseren? Veel IT- en Facilitair professionals staan voor deze lastige beslissing. Hoe kun je integratoren vergelijken en beoordelen? Waar let je op? Wij geven tips!

Kenmerken van een AV integrator waarop je kunt bouwen

Ja, waar let je op als je op zoek gaat naar die integrator die jou echt verder helpt? Je kunt kijken naar de buitenkant, naar hoe een organisatie zich presenteert. En hoewel dat veel zegt, zegt het niet alles. Gelukkig is er één onderscheidende eigenschap waardoor je zeker weet dat je aan het goede adres bent. Integrators die lid zijn van de PSNI Global Alliance beschikken over een aantal essentiële kwalificaties, waardoor je zeker weet dat je op de betreffende integrator kunt bouwen.

Ze hebben visie

Leden van PSNI Global Alliance weten dat het bedrijfsleven een mondiale toekomst tegemoet gaat. Daarom hebben zo’n 70 bij de PSNI aangesloten bedrijven een PSNI Global Deployment-certificering. Dit houdt in dat deze integrators wereldwijd AV-systemen kunnen implementeren en netwerkbronnen beheersen. Ze zetten zich voortdurend in om hun inzicht in het volledige traject van multisite-projecten te blijven verbeteren.

Ze luisteren

PSNI-integratoren houden rekening met wat klanten nodig hebben en met wat ze zeggen. Sterker nog: ze denken actief mee hoe Audiovisuele & IT technologie kan bijdragen aan het succes van hun klanten. Bij een wereldwijd tevredenheidsonderzoek behaalden de bij PSNI aangesloten partijen een klanttevredenheidsscore van 94/100. Ze hebben geleerd de juiste vragen te stellen en evaluaties grondig uit te voeren. Bovendien luisteren ze naar andere PSNI-integratoren, zodat de mondiale samenwerking zo soepel mogelijk verloopt.

Het zijn alleskunners

Dat zit 'm vooral in hun wereldwijde expertise. Dankzij de schaalgrootte van de PSNI hebben PSNI-leden een mondiaal bereik en eenvoudig toegang tot de juiste technologieën en resources, het beheer en de ondersteuning die klanten nodig hebben; ongeacht hun grootte, branche of locatie. Wil je bewijs? Denk je dat dit grootspraak is? Kijk alleen al naar de 185 kantoren in 42 landen op 6 continenten. De cijfers spreken voor zich.

Ze hebben een goed stel hersens

De integratoren van PSNI Global Alliance delen hun ideeën tijdens bijeenkomsten en conferenties voor leden. Daarnaast vergaren ze kennis door professionele ontwikkelingskansen die door PSNI worden aangeboden. Ze spannen zich gezamenlijk in om klanten van dienst te zijn. Ook kunnen ze gemakkelijk ideeën uitwisselen en samenwerken aan veelvoorkomende behoeften en uitdagingen.

PSNI vs. niet-PSNI integrator

De verschillen tussen een integrator van PSNI Global Alliance en een integrator die niet bij PSNI is aangesloten, zijn wellicht niet direct zichtbaar, maar kunnen jouw project maken of breken. Zonder wereldwijde ervaring of toegang tot belangrijke bronnen is een integrator die geen lid is mogelijk niet bekend met regionale vereisten of de technologieën die nodig zijn om een project met succes af te ronden. Daarnaast hebben PSNI-integrators via het netwerk toegang tot waardevolle informatie en professionele middelen.

Een PSNI integrator vinden?

Zoek jij een betrouwbare AV-integrator? Dan heb je die nu gevonden. BIS|Econocom is één van de toonaangevende leden binnen de PSNI; onze CEO is ook PSNI-bestuurslid. Kwaliteit, deskundigheid, gebruiksgemak, veelzijdigheid… wij bieden het. Daarnaast kun je onze oplossingen op As-a-Service basis afnemen, waarbij je alleen een vast bedrag per maand voor het gebruik betaalt.

Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Erwin Hout

Written by Erwin Hout

Marketing Director

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte